Juridisk ansvarsfraskrivelse og fortrolighedspolitik

Indholdet af websiden www.prag-lufthavn.dk inklusiv alt tekst, logoer, billeder media og design – er beskyttet af copyright.

Copyright erklæring

Brugen af indholdet på denne webside, www.prag-lufthavn.dk (websiden), fra Prague Airport Transfers s.r.o. er underlagt vikårene i denne Copyright erklæring.

Websiden Prague Airport Transfers s.r.o ejes af os og er beskyttet af ophavsret, databaserettigheder og andre immaterielle rettigheder. Du anerkender at alle ophavsrettigheder, varemærker og alle andre immaterielle rettigheder (registreret eller ikke registeret) anvendt som en del af denne service, til enhver tid skal forblive vores ejendom, vores datterselskaber og associerede selskaber eller licensgivere som er relevante.

Du må ikke på nogen måde kopiere, tilpasse, udnytte eller på anden vis bruge informationen indeholdt i websiden fra Prague Airport transfers s.r.o, gemme til downloading og visning af en eller flere sider på websiden Prague Airport Transfers s.r.o., på personlig computer eller terminal.

For at undgå enhver tvivl, så er det ikke tilladt at kopiere, permanent gemme eller videresende indhold fra websiden Prague Airport Transfers s.r.o., uden forudgående skriftlig tilladelse.

 

Væremærke

Prague Airport Transfers® er et registreret varemærke af Prague Airport Transfers s.r.o.


Fortrolighed

Brug af data som du har givet os, eller som er indsamlet ved brug af vores webside, er underlagt vores fortrolighedspolitik. Ved at bruge vores side(r ) samtykker du til sådan en behandling. For uddybende information, klik her.