Virksomhed for stamkunder og rejseagenter

Vores flåde  | Vores chauffører | PDF Præsentation |

 

PartnerskabPartnerskab

Vi tilbyder samarbejde og særlige priser til hoteller, agenturer som tilbyder indkvartering, firmaer som kræver transport på regelmæssig basis og rejseagenturer. Priser er til forhandling på individuel basis. Se / hent prislisten for partnerskab her. Hvis du er webmaster med en webside, der er rejse relateret til Prag, så kan du tilslutte dig vores affillate program.

 

Stamkunder

Rejser du regelmæssigt til Prag Lufthavn? Vi kan tilbyde dig konkurrencedygtige partnerskabspriser. Du vil ikke alene kunne spare penge, men du vil få komfort og garanti for kvalitet, som kan være svær at finde på det tjekkiske marked. Vi tilbyder rabatter til enkelpersoner og virksomhedskunder.

 

Virksomhedstransport

Rejser dine ansatte regelmæssigt til Prag Lufthavn? Ønsker du, at dine udenlandske samarbejdspartnere bliver hilst velkommen i lufthavnen af en professionel chauffør? Er du nervøs for at chauffører i de offentlige taxier ikke taler engelsk, eller at deres køretøjer ikke lever op til internationale standarder? Vi har en løsning til dig. Vores firma tilbyder dig en komplet transportservice. Vi tilbyder professionelle chauffører, en komfortabel og moderne flåde af biler, konkurrencedygtige priser, betaling på regning og 100% – pengene tilbage – garanti, hvis der skulle opstå utilfredshed. Dette er blot nogle få af mange fordele, som vi kan tilbyde dig.

 

Hotel transport

Hotel kørsel er en betragtelig del af vores firma. Vi sikrer kørsel af hotelgæster for mange betydelige hoteller og ferielejligheder in Prag. Hvis du er interesseret i at sikre kørsel for dit hotel, så tøv ikke med at kontakte os, og vi skal gøre vores bedste, for at opfylde dine krav.

 

Operationelle procedurer

Privatkørsel – passagerer bydes velkommen af vores chauffør med et skilt med deres navn, firma navn osv. (standard procedure). Alle vores chauffører parkerer deres kørertøjer enten i nærheden på parkeringsplads med vagt (når det er sandsynligt at chaufføren skal vente i længere tid) eller på korttidsparkering lige udenfor terminalen (når det er sandsynligt at passagererne kommer igennem relativt hurtigt).

Skiltet som chaufføren holder op, kan laves til dine behov, eksempelvis kunne firmalogo implementeres til nemmere genkendelse. Nogle af vores firmakunder foretrækker denne metode.

Delt dør til dør shuttle – når vi planlægger kørselsopgaver til vores chauffører, så sætter vi alle passagerer fra den samme flyvning i det samme køretøj, nogen gange også fra andre flyvninger som ankommer på samme tid. Så samler chaufføren alle passagerer fra den samme flyvning og fører dem til køretøjet (som normalt er en minibus til 8 personer – dog sender vi sommetider enten en standard sedan eller en stor minibus, afhængig af antallet). Efter en lang trættende flyvetur er der ingen der gider vente i lufthavnen, så vi gør vores bedste for at minimere det, ved kun at placere passagerer fra den samme flyvning i køretøjet. Det system har virket godt indtil nu. Ventetiden er ikke lang, normalt mellem 5 og 15 minutter. Generelt sættes der ikke mere end to separate grupper sammen på shuttle bussen, på ruten fra lufthavnen.