Private ServiceEn pris til alle hoteller i Prag

Vores private kørselsservice fra Prag Lufthavn er ideel for dig, som ikke ønsker at dele en bil eller minibus med andre, eller for dem som ikke ønsker at skulle vente. Vores private kørselsservice giver dig den ro at vide, at efter du ankommer til Prag Lufthavn, så vil vores chauffør vente på dig og bringe dig og din baggage til din destination, helt uden besvær.


Privatkørsel priser

 Envejs Gruppe 1-4
passagerer
Gruppe 5-8
passagerer
Gruppe 9-12
passagerer
Gruppe 13-16
passagerer
Gruppe 17-20
passagerer
Gruppe 21-49
passagerer
Pris CZK 625
€ 25
CZK 875
€ 34,90
CZK 1500
€ 59,80
CZK 1750
€ 69,70
CZK 2200
€ 87,60
CZK 3250
€ 129,50
Køretøj Sedan eller
Minibus opgradering
Minibus Sedan og
Minibus
2x Minibus Større minibus Større bus

BOOK DIN PRIVATE KØRSEL ONLINE

Find priserne i DKK, GBP, EUR, USD osv.

Fordele ved at bestille forud

Hvorfor skulle du bruge vores eksklusive lufthavnskørsel fra lufthavnen til dit hotel, lejlighed eller endelige destination?

Du kunne jo sikkert være ligeså godt stillet med offentlig transport, eller ved at tage en almindelig taxa og håbe han ikke tager overpris.

Selvfølgelig har du de valgmuligheder – valget er dit. Men, med vores private kørselsservice fra Prag Lufthavn kan du slappe af, vel vidende, at efter du ankommer til Prag Lufthavn, så vil vores chauffør vente på dig og bringe dig og din baggage til din destination, helt uden besvær. Vi vil vente på dig, uanset om du ankommer tidligere eller senere end planlagt (vi kontrollerer fly status online, så vi ved hvornår du ankommer).

 

Ekstra bagage tip

Hvis du har en masse bagage og der er 3 – 4 passagerer i bilen, så anbefaler vi at du vælger ”Minivan/minibus – gratis opgradering” på din bestillingsform. Dermed vil du stadig betale for den lille løsning (gratis opgradering).

Er du alene og på et stramt budget?

Tag et kig på vores tilbud for shared shuttle delt shuttlekørsel fra lufthavnen

.

Privatkørsel
Prag Lufthavn Bymidten

25

minutter kørsel


Offentlig transport
Prag Lufthavn Bymidten

60

minutter kørsel


 • Elizabeth Madsen
  Vi vil bare gerne sige tak for jeres hjælp under vores ferieophold i Prag. Jeres chauffører var helt fantastiske og maksimalt imødekommende. Jeg vil anbefale jeres servicer til mine venner.
  Elizabeth Madsen
 • Ian McLaren, Edinburgh
  For nogle dage siden brugte vi en af jeres taxaer på vej fra lufthavnen. Mens vi kørte, fik vi at vide, hvad der var værd at opleve i Prag, hvad vi skulle passe på osv. Vores chauffør Lukas fortalte os på tilbagevejen, at lufthavnen var lukket på grund af snefald. Han kørte os helt gratis til en lokal café til frokost i stedet for lang venten i lufthavnen, og i mellemtiden ringede han rundt for at høre, hvornår lufthavnen blev genåbnet. Det er normalt at forvente en pålidelig og god service, men jeres servicer er helt ude af dimensioner. Vi vil helt bestemt anbefale jeres servicer.
  Ian McLaren, Edinburgh
 • Kevin Fletcher-Biles

  Booked on line from the UK a couple of days before departure. Easy booking system, fast acknowledgement and no pre payment required, just paid the driver on arrival at the hotel. Clear accurate pricing (about £16 per car) which was an enormous Skoda Superb estate which would happily accommodate 4 passengers and luggage, English speaking driver meets you at arrivals and helps with luggage. Efficient transfer straight to the hotel without fussing about with local public transport or the overpriced public taxis. The best bit was being handed a voucher to join a free walking tour of the city from the Old Town Square. This turned out to be a 5 hour walk taking in most of the prominent sights of the city, including a hike up to the Castle with an English speaking student; worth the taxi fare alone. We were so impressed we booked the return trip to the airport with this company without any hesitation at all.

  Kevin Fletcher-Biles
 • Emma Luing and family
  Jeg skal sige tak for perfekt service sidste søndag, nytårsaften. Vores fly ankom tidligere end forventet til trods for dårligt vejr. Jeres chauffør var ikke desto mindre på plads og kørte os som lovet til hotel Victoria. På afgangsdagen ventede han præcist i hotellets reception. Mange tak for det.  
  Emma Luing and family
 • Karen Copley
  Jeg vil bare sige, at vi har fået førsteklasses behandling. Afhentningen i lufthavnen foregik helt perfekt og afhentningen på hotellet var præcis til trods for, at vi var nødt til at skifte hotel. Jeg vil også gerne sige, at det I skriver om pebrede taxapriser er helt rigtigt, jeg tog taxaen 6 gange på samme strækning fra hotellet og jeg betalte ikke den samme pris to gange. Mange tak for den perfekte transport fra lufthavnen.
  Karen Copley
 • Kim Teague
  Kun en kort bemærkning vedrørende den fremragende transport fra lufthavnen under vores sidste besøg i Prag. Vores fly var forsinket og derudover var der problemer med vores bagage, derfor ankom vi endnu senere. Af denne grund var vi meget overraskede, da vi mødte en smilende chauffør i ankomsthallen, der tog os til vores hotel. Held og lykke med fremtiden og tak.
  Kim Teague
 • O'Sullivan
  Tusind tak for en fremragende transport fra lufthavnen den 28. august. Chaufføren ventede på os i ankomsthallen med en bukket roser til min kone i anledning af vores 30 års bryllupsdag, præcist som aftalt. På vej mod Prags centrum fik vi en masse gode råd og anbefalinger. Begge chauffører var meget høflige og hjælpsomme. Næste gang, vi skal til Prag, vil vi igen gerne benytte os af jeres servicer.
  O'Sullivan
 • Catherine Hancock-Peat
  Hej, En hurtig bemærkning for at sige, hvor glad jeg var med jeres service i denne uge. Det var virkelig praktisk at kunne bestille online og prisen for en delt shuttle var god. Jeg kunne virkelig godt lide at blive mødt af chaufføren med mit navn på et skilt, hvilket gjorde det nemt. Chaufføren kom til tiden og var høflig. Jeg vil helt sikkert bruge tjenesten igen, hvis jeg besøger Prag igen. De bedste ønsker.
  Catherine Hancock-Peat
 • C. J. Andrews
  Hej. Jeg var i Prag i sidste uge og bookede en shuttle transfer fra lufthavnen til min lejlighed i byen. Jeg var meget tilfreds med tjenesten. Chaufføren (undskyld, jeg bad ikke om hans navn) var rar og hjalp mig med min bagage (jeg er lille) og han hjalp mig også med at ringe til min lejlighed, så nogen kunne vente på mig ved døren da jeg ankom. Jeg kom også på den gratis rundtur den følgende dag og vores guide var Ross. Han er meget rar og kyndig. Jeg var i stand til at vise mine venner nogle af de seværdigheder og give en smule af historien bagefter. Jeg vil anbefale jer  til mine venner / familie, der planlægger at rejse til Prag i fremtiden.
  C. J. Andrews
 • Tom Scott
  Vi var meget tilfredse med vores seneste service fra jeres firma maj 6, 8 og 10. 2012. Vi brugte jeres lufthavns transport frem og tilbage til vores hotel. Og d. 8. tog vi på Superior rund / båd tur med Dana. Hun var en fremragende tur guide. Meget vidende om Prags historie, de Kommunistiske år osv. Hun var også meget imødekommende, venlig og punktlig. Lufthavns fyrene var super gode, og du kunne mærke at de var meget bekymret over at få dig til lufthavnen i tide, selv efter vores chauffør fik en anden opsamling i sidste øjeblik. Super Job! Jeg vil absolut booke jer igen.
  Tom Scott
 • Jackie O'Dowd

  Hi,

  Just wanted to thank you for a brilliant service, very professional and dependable which meant we were able to relax and enjoy our long weekend.  Thanks again.

  Visited Prague-27th Feb 2015 to 2nd March 2015.

  Jackie O'Dowd