Lufthavn limousinekørsel eller forlængede luksuslimousiner til den særlige lejlighed

Forkæl dig selv og hyr en første klasses luksuslimousine, til at rejse fra lufthavnen, til et bryllup, for en romantisk tur i Prag, til en fest (med en lap dancer i din limousine) eller blot for en luksuskørsel fra dit hotel til teateret, eller restauranten. Rejse i fuld komfort i en af vores forlængede limousiner eller direktørbiler – hvor som helst du ønsker.

Prague Limousine

Rent a Hummer Limo

Lincoln Limousine

Cadillac Escalade

Ready for a party?

Professional chauffeur

Limo Airport Transfers

Strippers / Lesbi show in your limo

Ford Excursion Limo

Hummer Limo

Hummer H200 forlænget Limo (max. 20 personer)

-> bestil online lufthavnskørsel -> bestil online timeleje

-> mere information & priser

 


Lincoln Limo

Lincoln TC120 forlænget Limo (max. 8 personer)

-> bestil online lufthavnskørsel -> bestil online timeleje

-> mere information & priser

 


Luxury Mercedes

Mercedes S class (max. 3 personer)

-> bestil online lufthavnskørsel -> bestil online timeleje

-> mere information & priser

 


Luxury Mercedes

Mercedes E class (max. 3 personer)

-> bestil online lufthavnskørsel -> bestil online timeleje

-> mere information & priser

 


Fordele i forhold til normal kørsel

Hvorfor bruge limousinekørsel fra lufthavnen til dit hotel, eller til adressen hvor du bor? Du kunne sikkert behageligt bruge almindelig taxa, men hvis du foretrækker høj standard og luksus eller skal til forretningsmøde eller på bryllupsrejse …. så kan det være du ønsker at nyde tingene en smule mere, og føle dig speciel.

 

Drikkevarer

Medmindre du forudbestiller drikkevarer, så er alle limousiner kun udstyret med et begrænset lager af afkølede drikkevarer (øl, mousserende vin, Coca-Cola og gratis mineralvand). Det anbefales derfor kraftigt at forudbestille drikkelse fra vores menu. Hvis du har særlige forespørgsler (som for drinks, der ikke er på listen), så tøv ikke med at kontakte os.

 

Særlige forespørgsler, blomster, drikkevarer, stripper til fest …..

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker, for at gøre turen mere behagelig fra lufthavnen og gennem Prag. Vi vil sikre, at dine favoritdrinks er klar i limousinebaren. Vi vil dekorere limousinen i overensstemmelse med dine ønsker – balloner, blomster osv. Skal du til fest? Overrask dine venner – vi kan forberede en lap dancer i din limousine. For mere information, se prislisten for yderligere service og ekstra.

Prague Limousine

  • Nigel Uzzell
    Vi vil gerne komplimentere jer med jeres fremragende service. Sidste måned reserverede vi en lufthavn shuttle, hvilket var meget praktisk, og blev mødt af shuttle chaufføren som arrangeret, hvilke var en beroligende start på vores tur. Trods et igangværende maraton og et lukket området nær vores hotel, lykkedes det chaufføren at navigere rundt i gaderne og levere os direkte til vores hotel dør. Vi satte virkelig pris på hans bestræbelser og vil gerne anbefale jeres virksomhed til alle der overvejer et besøg i Prag. Mange tak.
    Nigel Uzzell