Ofte stillede spørgsmål

| OSS – Privat kørsel | OSS – Dele Shuttles | OSS – Limousiner | OSS – Gåture, Ture, Udflugter |

 

Jeg vil gerne bestille en limousine, men jeg kan se den skal betales forud. Er der andre måder jeg kan betale for min bestilling?

Kun nogle limousiner skal betales forud, enten helt eller delvist med mindst 30 procent depositum. Ved betaling af depositum kan du bruge forskellige betalingsmetoder (se vores betalingssektion). Generelt er forudbetaling nødvendig for alle limousiner hvor lap danser er tilføjet, eller for hummer limousiner.

 

Kan jeg selv medbringe alkohol?

Vi tillader desværre ikke indtagelse af egne drikkevarer. Vi kan arrangere drikkevarer i overensstemmelse med dine ønsker.

 

Kan den forlængede limousine køre direkte til mit hotel?

Nogle hoteller og steder, hovedsagligt i det historiske centrum, er ikke tilgængelige med en forlænget limousine. I de tilfælde, vil vi rådgive om det nærmeste opsamlingssted eller give forslag til andre alternativer.

 

Hvad er forskellen mellem “airport transfer” og “1- hour rental”? Priserne synes at være næsten den samme. Kan vi se en smule sightseeing, før vi tager til vores hotel?

Prisen for lufthavnstransport er magen til det timelige prisleje. Dette er fordi vores minimum leje er 1 time, og al transport fra lufthavnen tager mindre end 1 time. Men selvom det tager kortere tid end en times leje, skal chaufføren vente for dig, mens du indsamler dine tasker, og vi ved ikke præcis hvor længe han skal vente. Af disse grunde tilbringer chaufføren i de fleste tilfælde for en Lufthavns-transfer meget mere tid end med en almindelig ene-timers leje. Men de fleste gange der er ikke noget problem at tage en lille sightseeing tur i byens centrum, før de tager til hotellet fra lufthavnen. Men du skal underrette os om dette, når du foretager reservationen, ellers vil vores chauffør tage dig direkte til hotellet.

 

Jeg ønsker at bestille en limousine, men jeg kan se, at det skal betales på forhånd. Er der en anden måde at betale for min booking?

Kun nogle limousiner skal forudbetales, enten helt eller i det mindste et depositum på 30%. For depositum kan du bruge forskellige betalingsmetoder (Se afsnittet betalinger). Generelt er depositum påkrævet for alle limousiner, hvor en lap-dancer er tilføjet, eller for en Hummer-limousine.