Fremragende party limo med plads op til 14 passagerer

Prisliste
Hvid Limo (maks. 14 personer)
Lufthavnstransport CZK 3900 (Find priserne i DKK, EUR, USD osv.)
1 time udlejning CZK 3900 (Find priserne i DKK, EUR, USD osv.)

Gratis ekstra køretøj til din bagage: Ved lufthavnskørsel, hvor limousinen fragter mere end fem passagerer, vil vi stille en ekstra sedan/minibus til rådighed til jeres baggage, helt uden beregning.

 

BESTIL LUFTHAVNSKØRSEL ONLINE

BESTIL TIMEBASERET LIMOSERVICE ONLINE

 

Ford Excursion Limo

Vores Ford Excursion limo tilbyder en stor rummelighed i en jeep lignende limousinetype, med 14 sæder. Denne amerikansk bygget gigant har et meget markant udseende på vejene og vil med garanti skabe opmærksomhed. Denne limousine er populær såvel som lufthavnstransport som til polterabends, bryllupper og andre lejligheder, hvor en limousine er ønsket.

 

Limo specifikationer

  • LCD skærme
  • Air conditioning
  • Læder sæder
  • Radio med CD afspiller
  • Minibar
  • Spejl i loftet
  • Fiberoptisk lys

 

Limousinechauffører

Vores professionelle limousinechauffører er høflige og klædt i jakke og slips, uanset om det er ved leje af limousine eller ved lufthavnskørsel med limousine.

 

Særlige forespørgsler, blomster, drikkevarer…

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde din ønsker, så din tur fra lufthavnen eller gennem Prag bliver mere hyggelig. Vi vil sikre at dine foretrukne drikkevarer er tilgængelige i limousinebaren (se PDF drink menu). Medmindre drikkevarer er forudbestilt, så indeholder alle limousinerne begrænset lager af afkølede drikkevarer (øl, mousserende vin, Coca-Cola, og komplimentært mineralvand). Det anbefales derfor at forudbestille drikkevarer fra vores drinks menu. Vi kan udsmykke limousinen jævnfør dine ønsker med balloner, blomster osv. Du kan finde yderligere information på vores prisliste, yderligere services og ekstra.

 

Polterabent

Skal du til fest? Overrask dine venner – vi kan forberede en stripper i din limousine.

 

Fordele i forhold til almindelig kørsel

Hvorfor bruge limousine til transport fra lufthavnen og til dit hotel eller der hvor du bor? Det er muligt du føler dig tilpas med brugen af almindelig taxi, men hvis du foretrækker høj standard eller fejrer en særlig begivenhed……der er tider hvor vi alle gerne vil nyde en smule mere og føle os specielle.

 

Efter ankomst til Prag Lufthavn

Når du er kommet igennem tolden og har fået sin bagage i udleveringsområdet, så vil passagerer blive budt velkommen af vores taxachauffør, som vil holde et skilt med dit navn printet på det. Vi venter på dig uanset hvad der sker, selv hvis flyet er forsinket. Prag Lufthavn er cirka 20 kilometer eller 25 minutter fra centrum.

 

Vilkår og betingelser

Der skal betales et depositum på mindst 50 procent forud. Hvis bestillingen er gjort mere end en måned forud for rejsen, så skal depositum være betalt inden for syv dage fra bestilling. Hvis bestillingen er lavet mellem en og fire uger før afrejsedato, så skal depositum være indbetalt inden for tre dage fra bestilling. For alle bestillinger gennemført med mindre end en uge til afrejse, skal depositum betales ved bestilling.

Hvis du ikke har mulighed for at leve op til disse betingelser, så kontakt venligst vores kundeservice med henblik på en alternativ løsning.