Fantastisk design og komfort

Mercedes E class køretøjerne er det mest populære valg blandt vores forretningskunder.

Prisliste Lufthavnstransport 1 time udlejning
 Maxs. 3 personer
CZK 800 CZK CZK 685

(Special tilbud)

CZK 800 CZK CZK 685

(Special tilbud)

BESTIL LUFTHAVNSKØRSEL ONLINE

BESTIL TIMEBASERET LIMOSERVICE ONLINE

Mercedes E Class

Vælg Deres limousinens farve

Størstedelen af vores limousiner tilbyder vi i sort og hvid farve. Husk ved bestillingen at anføre, hvilken farven De fortrækker.

 

Limousinechauffører

Vores professionelle limousinechauffører er høflige og klædt i jakke og slips, uanset om det er ved leje af limousine eller ved lufthavnskørsel med limousine.

 

Særlige forespørgsler, blomster, drikkevarer…

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde din ønsker, så din tur fra lufthavnen eller gennem Prag bliver mere hyggelig. Vi vil sikre at dine foretrukne drikkevarer er tilgængelige i limousinebaren (se PDF drink menu).

 

Fordele i forhold til almindelig kørsel

Hvorfor bruge limousine til transport fra lufthavnen og til dit hotel eller der hvor du bor? Det er muligt du føler dig tilpas med brugen af almindelig taxi, men hvis du foretrækker høj standard eller fejrer en særlig begivenhed……der er tider hvor vi alle gerne vil nyde en smule mere og føle os specielle.

 

Efter ankomst til Prag Lufthavn

Når du er kommet igennem tolden og har fået sin bagage i udleveringsområdet, så vil passagerer blive budt velkommen af vores taxachauffør, som vil holde et skilt med dit navn printet på det. Vi venter på dig uanset hvad der sker, selv hvis flyet er forsinket. Prag Lufthavn er cirka 20 kilometer eller 25 minutter fra centrum.