Uimodståelig oplevelse fra turen det er hvad Mercedes i sin mest luksuriøse form står for

 

Prisliste
Lufthavnstransport 1 time udlejning
Max. 3 personer CZK 1300

CZK 990 (Special tilbud)
CZK 1100

CZK 990 (Special tilbud)

 

BESTIL LUFTHAVNSKØRSEL ONLINE

BESTIL TIMEBASERET LIMOSERVICE ONLINE

 

Mercedes-Benz S Class

s-classVed den nye Mercedes type af den højeste klasse S er konceptet entydigt – ”maksimal udstyr”. Den næste fordel af Long versionen er mere plads på bagerste sæder. Udstyret indeholder: alle sæderne er elektrisk indstillelige, opvarmede og ventilerede med komfort nakkestøtter og hukommelse, lædersædebetræk, styrepulten og udfyldningerne på dørene er i kombinationen med nøddetræ, ortopædiske sæder med massagefunktion, speciel interiørbelysning Ambiente, klapborde på de bagerste sæder, varme- og støjdæmpede glasruder inklusiv elektriske rullegardiner, klimaanlæg styret fra bagsæderne med indstilling til alle fire pladser, 2 LCD display med uafhængige DVD spillere og TV tunere i forbindelse med Surround Sound systemet Harman/Kardon, GPS navigation, servo døre- og bagagerumslukning, Keyless-GO og meget andet.

Vælg Deres limousinens farve

Størstedelen af vores limousiner tilbyder vi i sort og hvid farve. Husk ved bestillingen at anføre, hvilken farven De fortrækker.

 

Limousinechauffører

Vores professionelle limousinechauffører er høflige og klædt i jakke og slips, uanset om det er ved leje af limousine eller ved lufthavnskørsel med limousine.

 

Særlige forespørgsler, blomster, drikkevarer…

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde din ønsker, så din tur fra lufthavnen eller gennem Prag bliver mere hyggelig. Vi vil sikre at dine foretrukne drikkevarer er tilgængelige i limousinebaren (se PDF drink menu).

 

Fordele i forhold til almindelig kørsel

Hvorfor bruge limousine til transport fra lufthavnen og til dit hotel eller der hvor du bor? Det er muligt du føler dig tilpas med brugen af almindelig taxi, men hvis du foretrækker høj standard eller fejrer en særlig begivenhed……der er tider hvor vi alle gerne vil nyde en smule mere og føle os specielle.

 

Efter ankomst til Prag Lufthavn

Når du er kommet igennem tolden og har fået sin bagage i udleveringsområdet, så vil passagerer blive budt velkommen af vores taxachauffør, som vil holde et skilt med dit navn printet på det. Vi venter på dig uanset hvad der sker, selv hvis flyet er forsinket. Prag Lufthavn er cirka 20 kilometer eller 25 minutter fra centrum.

 

Vilkår og betingelser

Hvis du vil bestille MB-S Limousinen, så udfyld bestillingsformen eller ring til os. Du kan betale ved ankomst (kontakt eller med kort) eller online.