Hummer H200 er bestemt den bedste limousine til fester og selskabsarrangementer

hummer_prague2

Prisliste
Hvid Hummer (maks. 20 personer)

Sort Hummer (maks. 18 personer)

Lufthavnstransport CZK 4990 (Find priserne i DKK, EUR, USD osv.)
1 time udlejning CZK 4500 (Find priserne i DKK, EUR, USD osv.)

Gratis ekstra køretøj til din bagage: Ved lufthavnskørsel, hvor limousinen fragter mere end fem passagerer, vil vi stille en ekstra sedan/minibus til rådighed til jeres baggage, helt uden beregning.

 

BESTIL LUFTHAVNSKØRSEL ONLINE

BESTIL TIMEBASERET LIMOSERVICE ONLINE

 

Party Limo HummerHummer Limo

I dag er det fortid, at kun kendte stjerner havde privilegiet af at rejser i en limousine. Limousinen Hummer H200 med en kapacitet på helt op til 15 personer behøver ikke at være en så dyr form for transport, hvis De er flere, der rejser. Denne limousine er takket været sit udstyr (fx 3 køleskabe, 3 fladskærme til DVD og TV) egnet til alle typer for fester og selskabsarrangementer.

 

Hummer Limo Specifikation

 • Farvet lys i baren med chromatic effekt
 • Chromium belagt tag med spotlys
 • Farvet lys i loftet med chromatic effekt
 • Radio med CD afspiller
 • 3x bar med kølebokse
 • Sony lydsystem med subwoofer
 • DVD afspiller
 • 3x fladskærme
 • Gulvlys med stroboskop effekt
 • VIP område en bagenden
 • GPS navigering

 

Limousinechauffører

Vores professionelle limousinechauffører er høflige og klædt i jakke og slips, uanset om det er ved leje af limousine eller ved lufthavnskørsel med limousine.

 

Vælg Deres limousinens farve

Størstedelen af vores limousiner tilbyder vi i sort og hvid farve. Husk ved bestillingen at anføre, hvilken farven De fortrækker.

 

Særlige forespørgsler, blomster, drikkevarer…

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde din ønsker, så din tur fra lufthavnen eller gennem Prag bliver mere hyggelig. Vi vil sikre at dine foretrukne drikkevarer er tilgængelige i limousinebaren (se PDF drink menu). Medmindre drikkevarer er forudbestilt, så indeholder alle limousinerne begrænset lager af afkølede drikkevarer (øl, mousserende vin, Coca-Cola, og komplimentært mineralvand). Det anbefales derfor at forudbestille drikkevarer fra vores drinks menu. Vi kan udsmykke limousinen jævnfør dine ønsker med balloner, blomster osv. Du kan finde yderligere information på vores prisliste, yderligere services og ekstra.

 

Limo Hummer with a stripperPolterabent

Skal du til fest? Overrask dine venner – vi kan forberede en stripper i din limousine.

 

Fordele i forhold til almindelig kørsel

Hvorfor bruge limousine til transport fra lufthavnen og til dit hotel eller der hvor du bor? Det er muligt du føler dig tilpas med brugen af almindelig taxi, men hvis du foretrækker høj standard eller fejrer en særlig begivenhed……der er tider hvor vi alle gerne vil nyde en smule mere og føle os specielle.

 

Efter ankomst til Prag Lufthavn

Når du er kommet igennem tolden og har fået sin bagage i udleveringsområdet, så vil passagerer blive budt velkommen af vores taxachauffør, som vil holde et skilt med dit navn printet på det. Vi venter på dig uanset hvad der sker, selv hvis flyet er forsinket. Prag Lufthavn er cirka 20 kilometer eller 25 minutter fra centrum.

 

20% Rabat På Retur Transfer

Bestil en lang Hummer eller Lincoln limousine fra lufthavnen, og få 20% rabat på returtransport til lufthavnen i almindelig bil (sedan/minibus/bus). For at benytte dette tilbud skal du nævne/skrive ‘Limo 20% Return Transport Discount’ når du bestiller. Bestillinger skal betales mindst 24 timer før opsamling eller turens påbegyndelse. Standard afbestillingsregler gælder.

 

Vilkår og betingelser

Der skal betales et depositum på mindst 50 procent forud. Hvis bestillingen er gjort mere end en måned forud for rejsen, så skal depositum være betalt inden for syv dage fra bestilling. Hvis bestillingen er lavet mellem en og fire uger før afrejsedato, så skal depositum være indbetalt inden for tre dage fra bestilling. For alle bestillinger gennemført med mindre end en uge til afrejse, skal depositum betales ved bestilling.

Hvis du ikke har mulighed for at leve op til disse betingelser, så kontakt venligst vores kundeservice med henblik på en alternativ løsning.