Dette er vores topmodel Lincoln, som vi tilbyder

Limousine Lincoln

Planlægger du et bryllup eller et jubilæums arrangement, eller vil du blot overraske din ven eller elskede? Dette er en unik lejlighed til en romantisk rejse eller kæmpe fest.  Se frem til at have professionel chauffør, limousinebar og gratis levering overalt i Prag.

Forlænget luksus limousine Lincoln 120 tilbyder den højest mulige komfort, sikkerhed og elegance for op til 8 personer og en chauffør. Bilen er udstyret luksuriøst, en del af det luksuriøse udstyr er lyst læderfarvede sæder som er J formet, i kombination med sort loft, bar og tæpper, 3 LCD TV, DVD, automatisk digitalt aircondition, neon belyst bar, og loft belyst af fiberoptisk lys. Neonlys med ”stjernehimmel” effekt, kan få dig i det romantiske hjørne. Der er fem døre, som giver komfortabelt adgang til bilen.

 

Prisliste
Hvid / Sort (maks. 8 personer)
Lufthavnstransport CZK 2190 (Find priserne i DKK, EUR, USD osv.)
1 time udlejning CZK 1990 (Find priserne i DKK, EUR, USD osv.)

Gratis ekstra køretøj til din bagage: Ved lufthavnskørsel, hvor limousinen fragter mere end fem passagerer, vil vi stille en ekstra sedan/minibus til rådighed til jeres baggage, helt uden beregning.

BESTIL LUFTHAVNSKØRSEL ONLINE

BESTIL TIMEBASERET LIMOSERVICE ONLINE

 

Limousinechauffører

Vores professionelle limousinechauffører er høflige og klædt i jakke og slips, uanset om det er ved leje af limousine eller ved lufthavnskørsel med limousine.

 

Vælg Deres limousinens farve

Størstedelen af vores limousiner tilbyder vi i sort og hvid farve. Husk ved bestillingen at anføre, hvilken farven De fortrækker.

 

Spil eller Syng Dine Favoritsange

White Lincoln limousiner er udstyret med Pioneer DVD-modtagere. Du kan medbringe dine egne DVD/DivX cd’er eller tilslutte din telefon/tablet/computer via Bluetooth eller USB-kabel og afspille dine yndlingssange/klip. Eller ønsker du at have en limousine karaokefest? En af vores hvide limousiner har to mikrofoner og spejl. Lad os få gang i festen!

Særlige forespørgsler, blomster, drikkevarer…

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde din ønsker, så din tur fra lufthavnen eller gennem Prag bliver mere hyggelig. Vi vil sikre at dine foretrukne drikkevarer er tilgængelige i limousinebaren (se PDF drink menu). Medmindre drikkevarer er forudbestilt, så indeholder alle limousinerne begrænset lager af afkølede drikkevarer (øl, mousserende vin, Coca-Cola, og komplimentært mineralvand). Det anbefales derfor at forudbestille drikkevarer fra vores drinks menu. Vi kan udsmykke limousinen jævnfør dine ønsker med balloner, blomster osv. Du kan finde yderligere information på vores prisliste, yderligere services og ekstra.

 

stripper

Polterabent

Skal du til fest? Overrask dine venner – vi kan forberede en stripper i din limousine.

 

Fordele i forhold til almindelig kørsel

Hvorfor bruge limousine til transport fra lufthavnen og til dit hotel eller der hvor du bor? Det er muligt du føler dig tilpas med brugen af almindelig taxi, men hvis du foretrækker høj standard eller fejrer en særlig begivenhed……der er tider hvor vi alle gerne vil nyde en smule mere og føle os specielle.

 

Efter ankomst til Prag Lufthavn

Når du er kommet igennem tolden og har fået sin bagage i udleveringsområdet, så vil passagerer blive budt velkommen af vores taxachauffør, som vil holde et skilt med dit navn printet på det. Vi venter på dig uanset hvad der sker, selv hvis flyet er forsinket. Prag Lufthavn er cirka 20 kilometer eller 25 minutter fra centrum.

 

Vilkår og betingelser

Hvis du vil bestille Lincoln Limousinen, så udfyld bestillingsformen eller ring til os. Du kan betale ved ankomst (kontakt eller med kort) eller online.