Vi tilbyder limousiner til leje med chauffør, til dit bryllup eller specielle rejser

 

Bryllup i Prag

Din bryllupsdag er en af de smukkeste dage i dit liv. Til denne meget specielle lejlighed vil vi gældeligt sørge for transport til bruden, gommen eller andre bryllupsgæster. Vores professionelle chauffør, klædt passende og trænet i bryllupskortege, vil tage sig af dig i hele perioden. Slut dig til de mange firmaer, familier og berømtheder som har nydt fordel af vores særlige services.

Fejr din store dag

Lad os tage bekymringen med at bringe familie og gæster til og fra kirken og måske frem til den efterfølgende bryllupsreception. Vi kan give dig trygheden, at tage os af alle dine gæster.

Wedding Lincoln Limo

 

Bryllupspakker – 3 timers leje

Limo Kapacitet Pris
 Lincoln Limo TC120 8 personer CZK 5100
Hummer Limo H200 20 personer CZK 11400
Cadillac Escalade 20 personer CZK 14900
Ford Excursion 14 personer CZK 10900
Mercedes S class 3 personer CZK 2900
Mercedes E class 3 personer CZK 1950

Afhentning på valgfri lokation (f.eks lufthavn, hotel i Prag, restaurant)

  • Køretøj og chauffør er til din fulde disposition for transport indenfor Prag
  • Køretøjsdekoration
  • Velklædt professionel chauffør (jakke og slips)
  • Priser er inkluderet alt også moms

Bryllupsdekorationer (bånd) er inkluderet i prisen for limousiner, minibusser og sedan. Hvis du ønsker særlig dekoration (blomster osv.) så kan et gebyr forekomme.

Tre timers lejen, inkluderet 105 kilometer (35 kilometer er inkluderet pr. time), er den mest anbefalede rate for et klassisk bryllup i Prag. Det inkluderer: Chauffør og køretøj helt til din disposition i Prag, transport til bryllupsceremoni, transport til bryllupsreception efter ceremoni osv.

Hvis du kører længere end de 105 kilometer, men ikke overstiger lejetiden på de tre timer, så fakturerer vi kun for de ekstra kilometer. Hvis du overstiger lejetiden, så fakturerer vi time raten pr. time (dette inkluderer dog 35 kilometer pr. time)

 

Vælg din limousinefarve

Vi har et stort udvalg af forlængede limousiner til dit bryllup.

 

wedding_decSærlige ønsker, Bryllupsdekorationer af limousiner

Vi vil gøre vores yderste for at indfri dine ønsker og gøre din rejse mere behagelig. Vi vil dekorere limousinen så den passer til dine særlige krav (dekoration af brudens og brudgommens limousine).