Sammenlign priser og bekvemmelighed for lufthavnstransport

| Sammenlign vores services | Offentlig Transport | Sikkerhed | Spørgsmål |

At komme fra eller til lufthavnen til tiden har altid været lidt stressende. Og især i Prag er det aldrig let at komme fra lufthavnen med offentlig transport. Men den store nyhed er, at du ikke behøver bekymre dig længere, da Prague Airport Transfers er til tjeneste garanterer at gøre din rejse langt mere afslappende.

 

Sammenligningstabel

 

Sammenlign 1 pers. 2 pers. 3 pers. 4 pers. 5 pers. 6 pers. 7 pers. 8 pers.
Offentlig bus+Metro 32 64 96 128 160 192 224 256
Vores offentlige bus 140 280 420 560 700 840 980 1120
Vores dele-shuttle 290 490 490
Vores private taxa 625 625 625 625 875 875 875 875
Airport Cabs 750 750 750 750 1500 1500 1500 1500

Priserne er angivet i CZK (lokal valuta)

 

Vi driver tre slags transportservices

Privat taxi-transport

Hvad skal De vælge taxa, shuttle eller by transport?Hvis du ikke vil bruge en almindelig taxa (lufthavnens offentlige taxaer bruger taxameter) på grund af den risiko, at du måske betaler for meget, så kan du bruge vores private taxiservice og drage fordel af vores generøse garantier. Bedste værdi og komfort for grupper af 3 passagerer eller mere. Læs mere

 

Fælles shuttle (door-to-door)Shared shuttle

Delte shuttles er mest til dem, der ikke har travlt, eller er på et lavt budget. Hvis du rejser i en gruppe på mindre end tre mennesker, er shuttle en god ide. Læs mere

 

LimosLuksuriøse limousiner

For en særlig lejlighed kan du rejse med stil i én af vores limousiner eller dyre biler. Læs mere

 

Shuttle-bussen kører mellem lufthavnen og et centralt stop i Prag
Shuttle bus

Vores shuttle-bus tilbyder et alternativ til offentlig transport for at komme til Prags lufthavn. For en lignende pris for en billet til offentlig transport, får du direkte transport til byens centrum uden besværet med at skifte fra bus til metro. Det er også det eneste offentlige transport-alternativ fra/til lufthavnen om natten og tidligt om morgentimerne, når der er ingen metro eller regelmæssig bus i service. Læs mere

 

Offentlig Transport

Public BusAt tage offentlig transport vil omfatte nogle gåture, og busserne og metroen kan være overfyldt, især i myldretiden, så hvis du har en masse bagage, kan du tage en taxa eller bruge en door-to-door transport. En offentlig bus vil tage dig til den nærmeste metrostation (enten på Veleslavín metrolinje A eller Zlíčín metro linje B). Offentlige busser er billige – du betaler kun 32 CZK, plus 16 CZK per stort stykke bagage for en billet. Hvis du rejser med let bagage, og tid ikke er din prioritet, er busser en sikker måde at rejse på. Den eneste ulempe er at Prags offentlige transportbusser har tendens til at være overfyldte. Efter en anstrengende flytur undgår de fleste passagerer denne form for transport, især hvis de er i Prag for første gang. At søge efter dit hotel eller din adresse med tung bagage er ikke sjovt, selvom du har et godt kort.

 

 

Yellow cabsAirport Cabs

Du kan også tage airport cabs beliggende foran terminalbygningen. Forvent at skulle betale meterpris omkring 600 CZK for en tur til byens centrum og op til 750 CZK, hvis du sidder fast i trafikken osv. Hvis du rejser til den fjerneste ende af Prag, kan du betale op til 1050 CZK.

 

For din sikkerhed – tjek før du bestiller!

Udover Prags taxaer, der tager overpris, er der nu mange transportvirksomheder, eller rettere personer, der kun tilbyder email eller telefon-kontakter, men giver ingen oplysninger om deres historie eller detaljer om deres registrering/licens. Grunden er simpel; de fleste af dem opererer uden en ordentlig licens. Men dette betyder ikke nødvendigvis, at de vil røve dig, men det kan være et alvorligt problem, hvis du er involveret i en ulykke osv. Eller et andet scenario er, at ingen vil dukke op. Brug din sunde fornuft og tjek før du bestiller.

 

OSS

Hvorfor tilbyder nogle firmaer lufthavnstransfer billigere? I de fleste tilfælde annoncerer disse firmaer kun priser fx i euro, men betalingen for transferen sker i den lokale mønt. Vekselkursen, der er anført på hjemmesiderne er kun en smart strategi for at tiltrække kunder. Ligeledes er der mange firmaer der anfører priser uden moms. Vores virksomhed garanterer de priser vi anfører. De kan også betale i fremmed valuta, betaling i CZK er ikke krævet.

Jeg har læst et eller andet sted at prisen på en taxa fra lufthavn til Prags centrum skal koste omkring 400 CZK. Er det sandt? Sådan var situation for 6 år siden. Siden da er priserne steget.

Andre informationer De bør vide, før De reserverer transfer. Samtidigt er der på mange hjemmesider af andre firmaer ikke anført nogle kontakter, kun en mailadresse. Der mangler fx registreringsnummer, informationer om firmaets historie osv. I de fleste tilfælde har disse firmaer ikke tilstrækkelige tilladelser til at køre transport fra lufthavnen. Det kan være et problem hovedsageligt ved et trafikuheld osv. Ved mange firmaer finder De heller ikke billeder af vognene osv. Mange af disse firmaer fungerer kun som formidlingsfirmaer og i de fleste tilfælde betaler De så meget mere.