| Afspil video | Ankomst til lufthavnen | Ankomst til togstationen | Ankomst til busstationen |

 

Bestilling

Hvis du ønsker at bestille transport fra lufthavnen, så udfyld blot bestillingsformularen eller giv os et kald. Du kan betale kontant ved ankomsten, direkte til vores chauffør, med kreditkort eller online (forudbetaling). I modsætning til offentlig transport, så tilbyder vi vores service 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, så du kan komme til og fra lufthavnen når som helst det passer dig. Hvis du ankommer til Prag inden for en time, eller du ønsker at tale med en af vores agenter, så giv os venligst et kald, ellers bør du udfylde bestillingsformularen. Hvis du ikke ønsker at bestille en lufthavnstransport direkte, så ring til os når du ankommer til Prag Lufthavn på vores toldfrie nummer.

 

Ankomst til lufthavnenAnkomst til lufthavnen

Når passagerer er kommet igennem tolden og har fået sin bagage i udleveringsområdet, så vil de blive budt velkommen af vores taxachauffør, som vil holde et skilt med dit navn printet på det. Vi venter på dig uanset hvad der sker, selv hvis flyet er forsinket.

Mens vi kører mod Prag centrum, så vil vi give lidt turistinformation (offentlige transportmidler, sikkerhed og andre emner) mens vi udpeger interessante steder undervejs.

 

Rejsetid/distance lufthavn <-> hotel

Transporten fra lufthavnen til dit hotel vil tage et sted mellem 15 og 40 minutter, afhængig af hvor dit hotel ligger, og om der er meget eller lidt trafik.  Afstanden fra Prag Lufthavn og til hoteller i Prag svinger fra fem til 35 kilometer. Bymidten (Den gamle by) er 20 kilometer, eller 25 minutters kørsel, fra lufthavnen

 

Ankomst til togstationen

Når du ankommer til togstationen, så vil du se vores chauffør vente i ankomsthallen, lige ved siden af Burger King restauranten. Han holder et skilt printet med vores firmalogo og dit navn (når du ankommer i ankomsthallen fra platformen, så skal du passere Burger King, det er meget nemt at finde). Hvis du ankommer til en anden togstation, inklusive Holešovice togstation, så vil vores chauffør vente på dig på togplatformen (den som dit tog ankommer til), også her med et skilt med vores firmalogo og dit navn. Selv hvis dit tog er forsinket, vil du blive budt velkommen af vores chauffør, uden at det koster ekstra.

 

Ankomst til busstationen

Når du ankommer til busstationen Florenc, så vil du se vores chauffør i ankomsthallen, ved siden af Burger King restauranten. Hvis du ankommer til en anden busstation, så vil vores chauffør vente på dig ved busstoppet (der hvor din bus ankommer), og han holder et skilt med vores firmalogo og dit navn. Selv hvis din bus er forsinket, vil du blive budt velkommen af vores chauffør uden at det koster ekstra.

 

Afgang til lufthavnen

Chaufføren vil hente dig i hotelreceptionen eller foran din lejlighed på det aftalte tidspunkt.