Anden Transport

Ud over transfer fra / til Prag Lufthavn tilbyder vi følgende transport tjenester:

 

  • Intercity Transfers – transfer fra lufthavnen eller downtown til enhver beliggenhed i Tjekkiet.
  • Chauffør service – chauffør og vogn hyre giver dig mulighed for at rejse hvor du vil hurtigt, effektivt og sikkert.
  • Konference Transport – transport til folk med særlige behov for kongresser eller konference begivenheder.

 

TilbagemeldingHvad vores kunder har at sige om os

Jeg vil gerne fortælle hvor tilfredse vi er med dit firma og din service. Vi har netop været på besøg i Prag og du gjorde vores ophold til en succes! J Tak for dine gode chauffører! Og en særlig tak til din tur guide Monika, som viste os rundt i Prag. Hun var fantastisk! Vi anbefaler din service til alle vores venner og andre.

Jeg skriver blot for at sige tak til dig og alle i staben, som tog sig af min bestilling, det medlem af staben som jeg talte med fra lufthavnen, for råd om en lille forsinkelse, og mest af alt til chaufførerne som kørte os til og fra lufthavnen i Prag. De var både hjælpsomme, høflige og yderst effektive. Venligst send dem alle en stor tak fra mig. Jeg vil helt sikkert benytte mig af din service igen engang i fremtiden.

Vi er netop returneret fra Prag, og jeg vil godt sige tak til dig for den fremragende service vi modtog. Jeg og mine 7 venner var meget imponeret over dine chauffører og den perfekte service. Tak skal du have, for at få vores tur til Prag til at glide så smertefrit.

Tak for en fantastisk service. Manden ventede på os i lufthavnen med et skilt, og kom også tilbage efter os til tiden. Vi tog også den gratis gåtur med Sarka, hun var fremragende, vi vil anbefale dit firma. Sejlturen om natten var også god.

 

Med hver transfer tilbyder vi: