Ekstra og særlige forespørgsler

Hvis De har behov for en særlig assistance eller ønsker tillægsservices sammen med persontransport – gør da venligst opmærksom på dette ved at udfylde punktet bemærkninger i reservationsformularen.

| Blomster | Drikkevarer, søde sager | Fødselsdagskort, Balloner | Offentlig transportbilletter | Strippere |

 

Specialassistance og ønsker

– autostole og undersæder (uden ekstra betaling)
– tagbagagebærer (roof-rack)
– assistance for handicappede passagerer inkl. kørestolsbrugere (uden ekstra betaling)
– blomster, vin, champagne osv.

 

Bilsæder til babyer

Dit barns sikkerhed er vigtigt for os. Informer os venligst, når du foretager reservationen, hvis børn bliver transporteret, således at vi kan yde passende sæder (gratis).

 

Airport Hostess Service

Vores airport hostess service vil mødes og hilse på din gruppe ved ankomsten. Værtinden vil også tilbyde en informationstjeneste. Når hele gruppen er samlet, vil værtinden eskortere dem til deres tildelte limousine eller coach.

 

Assistance til handicappede Passagerer

Vores chauffør kan give grundlæggende assistance til handicappede passagerer, såsom at hjælpe med indlæsning af kørestolen i minibussen. Men hvis en handicappet passager ikke kan forlade kørestolen, så tilføj venligst en note, når du booker, så vi kan arrangere andre chauffører til at hjælpe med at løfte kørestolen (der er ikke tillæg for denne tjeneste). Desværre i situationer, hvor en handicappet passager ikke kan bruge en almindelig sedan eller minibus, kan vi ikke arrangere et specielt tilpasset køretøj, for eksempel med en rampe. I dette tilfælde anbefaler vi, at du enten kontakter Prague Airport Authority eller spørger dit flyselskab, som kan være i stand til at hjælpe dig.

 

Rejse med en hund

Hvis du medbringer en hund, så bemærk venligst at hunden skal placeres i et hundebur, ellers kan vi ikke kunne akkommodere din transport. Der er ingen ekstra gebyrer for transporten, men vi skal måske bruge et stort køretøj afhængig af din hunds størrelse.

 

Kurerservice – Transport af bagage

Ud over den almindelige passagerservice, kan der være gange, hvor du har brug for transport af tasker eller andre varer. Efter din anmodning afhenter vi tasker på din valgte adresse og afleverer dem til din valgte destination.

 

Transport til Ferielejligheder

Hvis du opholder dig i en ferielejlighed, og du skal afhente nøglerne hos udlejningsbureauet inden turen går til din lejlighed, er der ingen ekstra afgift. Vi opkræver et ekstra gebyr, hvis chaufføren skal vente på dig i en betydeligt længere periode (normalt mere end 15 minutter).

 

Blomster

rosepngOverrask din partner med en smuk rose. Roser er tilgængelige i farverne rød, pink, orange og hvid. Friske fra vores blomsterhandler – din chauffør henter dem lige før din ankomst.

Pris: CZK 100 for en rose.

12roses2En buket med 12 roser til særlig pris. Roser er tilgængelige i farverne rød, pink, orange og hvid. Friske fra vores blomsterhandler.

Pris: CZK 1100.

mix1Professionelt arrangeret og smukt pakket ind, denne bedårende håndbundet buket vil blive leveret af vores chauffør, direkte til din elskede.

Pris: CZK 1000.

 

Drikkevarer, søde sager

non_a_drinks2Vi tilbyder drikkevarer til halv pris, sammenlignet med gennemsnitlige lufthavnspriser.

Mineralvand 0,3l Evian: CZK 40.

Coca Cola 0,5l / Sprite 0,5l: CZK 50.

beer_czechPilsner Urquell eller Budweiser Budvar. Enhver øl ekspert vil bekræfte, at den Tjekkiske Pilsner øl Urquell er en øl i verdensklasse.

Prisen er CZK 60 for en flaske eller dåse 0,5l.

wine_collectionDer er svært at argumentere imod, at god vin er en uadskillelig del af enhver fest. Til netop disse unikke og uforglemmelige stunder, tilbyder vi franske og spanske vine. Fortæl os på din ordre, hvilke vine du foretrækker (rød, hvid, rose, tør, sød, osv.) Tjekkiske vine er desværre ikke de bedste, i modsætning til den fantastiske Tjekkiske øl, vi tilbyder det derfor ikke.

Pris: CZK 400.

moetAfkølet champagne kan være en fantastisk start på en rejse. Sig skål på en glad ankomst til Prag under turen fra lufthavnen.

Den mest populære Bohemia Sekt (afkølet mousserende vin – brut og demi-sekt) koster CZK 400 eller ægte fransk champagne, af godt mærke, koster CZK 1000 til CZK 1500.

chocolate2Måske en æske eksklusiv chokolade kan gøre din tur fra lufthavnen endnu mere mindeværdig.

Pris: CZK 150.

 

Fødselsdagskort, Balloner

bcardFødselsdagskort & hilsner– skriv en bemærkning inde i ordren, med teksten du ønsker på kortet, og det kan blive lagt ved dine blomster, vine osv.

Pris: CZK 100.

baloons_heFest / Fødselsdags heliumballoner kommer i alle former. Vi har dem med printet nummer (for eksempel 21, 30 osv.) jubilæum eller tillykke med fødselsdagen, stil.

Pris: CZK 90 pr. stk.

 

Strippere

lapdance2Limousine lap dance – slap af i en luksuslimousine, mens du nyder en lang og sensuel opvisning fra en super professionel erotisk danser. Dette valg er kun muligt for limousinekørsel (med Lincoln eller Hummer biler). Her er nummeret til vores samarbejdspartner, hvor du kan vælge en pige ud fra rigtige billeder. Vær opmærksom på at danserne er udregnet ud fra det maksimale antal passagerer tilladt i køretøjet. Mere information og billeder

Prisen er CZK 2000 for 20 minutters opvisning + leje af limousine. Eller CZK 4000 for duo lesbisk show.

 

Offentlig transportbilletter

ticket11024 timers offentligt transport pas (billet) – Denne billet giver dig adgang til (inklusiv et stk bagage) at bruge offentlig transport i Prag i 24 timer, som starter fra første stempel på billetten.

Pris: CZK 110.