Kørsel fra Prag Lufthavn eller Prag midtby -> skisportssteder

Vores firma tilbyder hurtig og sikker transport fra Prag Lufthavn eller Prag midtby til de tjekkiske bjerge og skisportssteder (eller omvendt). Vi opererer med non stop, dør til dør service. Transportpriserne er angivet pr. køretøj for en hel gruppe til (eller fra) ethvert sted eller hotel i det angivne område, inkluderet moms. Hvis dit skisportssted eller destination ikke er angivet, så send os blot en e-mail for et hurtigt tilbud.

Krkonoše bjerge

De største og mest kendte tjekkiske bjerge er Krkonoše bjergene. De har de bedste downhill ruter og er de mest foretrukne blandt de mere erfarne. Alle skisportssteder tilbyder skiudstyr til leje samt skiskoler. Det mest populære skisportssted er Špindlerův Mlýn. De har hele 25 kilometer downhill ruter, 90 kilometer cross-country stier, 11 skitræk og fem stolelifter.

  1. => Špindlerův Mlýn
  1. => Vrchlabí
  1. => Pec pod Sněžkou
  1. => Rokytnice nad Jizerou

Jizerské bjergene

  1. => Jablonec nad Nisou

Jeseník bjergene

  1. => Harrachov
  1. => Šumperk

Gratis Minibus Opgradering

Nogle lufthavnstaxaer vil kun tage op til tre passagerer, og er måske ikke i stand til at have din bagage i deres sedan. Med Prague Airport Transfers, har vi plads til grupper på op til fire passagerer og din bagage i en større bil uden ekstra gebyr. For at anmode om denne service, skal du blot vælge “Minibus/Minibus gratis opgradering” på din reservation. For grupper på fem eller flere personer gælder dette tilbud ikke, og kun minibussen til standardprisen er til rådighed.

 

Vi accepterer følgende betalingsformer:

-> Kontant ved ankomst (vi accepterer DKK, CZK, GBP, EUR og USD)
-> Kreditkort (du kan betale online eller betale din chauffør)
-> Vi accepterer MC, Visa, AEMX, Diner’s Club, JCB
-> Bankoverførsel (firmakunder)
-> PayPal