Kørsel fra Prag Lufthavn eller Prag midtby -> Karlovy Vary

Vores firma tilbyder privat kørsel fra Prag Lufthavn eller Prag midtby til Karlovy Vary by og Karlovy Vary Lufthavn (i begge retninger). Vi har en taxi og minibusservice, som kører på bestilling fra dør til dør. Priserne er angivet pr. køretøj for en hel gruppe, til en hvilken som helst sted eller hotel i Karlovy Vary (eller Karlovy Vary Lufthavn), inklusive mulige skatter og toldafgifter. Priser for større busser, som kan tage ni eller flere passagerer, gives på anmodning.

 

Prag Lufthavn <-> Karlovy Vary, rejsetid: 1 timer 40 minutter, afstand: 120 km
Gruppe Gruppe 1 – 4 passagerer Gruppe 5 – 8 passagerer Store gruppe
Pris CZK 2400 CZK 3000 Spørg os
Køretøj Sedan / Minibus Minibus Minibus / Bus

BOOK DIN PRIVATE KØRSEL ONLINE
Find priserne i DKK, GBP, EUR, USD osv.

 

Prag Center  <-> Karlovy Vary, rejsetid: 1 timer 50 minutter, afstand: 127 km
 Group Gruppe 1 – 4 passagerer Gruppe 5 – 8 passagerer Store gruppe
Pris CZK 2540 CZK 3175 Spørg os
Køretøj Sedan / Minibus Minibus Minibus / Bus

BOOK DIN PRIVATE KØRSEL ONLINE

 

Vi tilbyder tre typer af priser:

En vej – vores standardpris.

Retur samme dag – du betaler kun en envejs pris plus en vente-afgift, så din returrejse er gratis. Dette er din billigste løsning, hvis du rejser til og fra samme destination på samme dag.

Retur alle dage – gang prisen for retur samme dag med to.

 

Vente-afgift

Hvis du skal vente eller har flere stop under transporten, for eksempel hvis du skal til en by, hvor vi venter på dig, og så skal du videre til et andet sted, vil vi tilføje en vente-afgift til din pris. Vores vente-afgifter er som følger: 1-4 personer: 220 CZK/time; 5-8 personer: 280 CZK/time. For store grupper bedes du kontakte os. Vi opkræver ikke dette gebyr for korte stop, der ikke overstiger 15 minutter.

 

OSS: Transport fra lufthavnen til andre byer i Tjekkiet

Tilbyder du billigere delt transport mellem Prag og Karlovy Vary? Desværre driver vi ikke sådan en service for transport uden for Prag. Du vil måske ønske at overveje at bruge tog eller bus i stedet. Vi kan arrangere transport fra lufthavnen til toget eller busstationen, og vi kan rådgive om den bedste transport.

Vi er på udkig efter den mest økonomiske måde at rejse mellem Prag City og Karlovy Vary. Er din transport billigere i forhold til at rejse med tog eller bus?

Det afhænger af antallet af passagerer, der rejser. Hvis du bestiller en tur for en eller to personer, så er tog eller bus langt billigere. Generelt for større grupper kan det være billigere at rejse privat.

Hvad er fordelene ved at bruge din transport i forhold til rejser med tog eller bus?

Vores transport er forsynet med nye og komfortable biler, og rejsetiden er kortere. Der er ingen andre stop undervejs, medmindre du beder os om at gøre det (til frokost osv.). Hvis du rejser med tog eller bus, er du også nødt til at tilføje omkostninger for at komme til og fra stationen, mens vores overførsler er dør-til-dør.

Vi er meget interesseret i dine ydelser, men priserne er for høje for os. Kan du give os en rabat?

Desværre er vi ikke i stand til give rabatter. Vi mener, at vores priser allerede er meget konkurrencedygtige. Den eneste undtagelse, hvor vi ville være i stand til at give rabatter, er for rejsebureauer, og dette ville være baseret på regelmæssigt samarbejde og med forbehold for et minimum antal bookinger. Kontakt os venligst.

Kan din chauffør anbefale os nogle gode steder til en frokost/middag på vejen?

Ja, vores chauffør vil heller end gerne hjælpe dig ethvert spørgsmål, du måtte have.

Er de angivne priser inklusiv gebyrer og tips? Anførte priser er alt inklusivt, men omfatter ikke et valgfrit tip til chaufføren. Det er ikke obligatorisk at tippe chaufføren, men hvis du er tilfreds med transporten, er et tip mellem 5 og 10% meget værdsat.

Kan vi booke en Mercedes E klasse til denne rute? Ja, du er velkommen til at vælge denne mulighed i løbet af bookingprocessen. Bemærk venligst, at prisen er lidt højere i forhold til standardkøretøjet.

Hvilke køretøjer bruger du til intercity transport? Se vores sektion af tilgængelige biler, vi bruger kun de mærker, der er anført i denne sektion. Den maksimale alder på bilerne er fem år, men i gennemsnit er vores biler to år gamle. Hvis du kræver en bestemt model, bedes du sende en note under booking-processen, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine forventninger.

Vi er en gruppe på 8 personer med meget bagage. Passer vi i din minibus? Check venligst køretøjsspecifikationen i vores bilsektion eller e-mail os, før du foretager en booking. Desværre er det meget sandsynligt, at hvis du har meget bagage, vil du ikke passe ind i vores standard-minibusser, der er designet til op til 8 passagerer. Hvis dette er tilfældet, er vi nødt til at arrangere en stor (og betydeligt dyrere) minibus til op til 20 passagerer, eventuelt med en bagagebærer.

Vi er en gruppe på 3 personer med meget bagage. Skal vi bestille en sedan, eller bruge den gratis minibus opgradering? Hvis du mener, at din bagage ikke passer ind i en standard sedan, er det altid sikrere at forudbestille en minibus.

Kan vi stoppe for toiletbesøg eller en hurtig bid på vejen? Ja selvfølgelig – korte stop op til 15 minutter er gratis. Ved længere stop, kan et vente-gebyr blive anvendt, men du er velkommen til at rådføre dig direkte med chaufføren.

Kan vi bruge Wi-Fi, mens du bruger din transport? Lav en note under din booking, og vi vil gøre vores bedste for at tilbyde et kort til et gratis Wi-Fi-hotspot.

Jeg skal deltage i et møde og har brug for at chaufføren venter på mig før vi kører tilbage. Hvad er den bedste mulighed for at reservere? I de fleste tilfælde er den bedste og billigste løsning at bestille en transport for retur på samme dag. På den måde skal du ikke betale for en returrejse, kun en envejs-pris plus vente-afgift. Vi tilbyder endda at du kan vende tilbage til Prag – enten til lufthavnen eller til byens centrum.

 

Gratis Minibus Opgradering

Some airport taxis will only take up to three passengers and might not be able to store your large bags in their sedan vehicle. With Prague Airport Transfers, we will accommodate groups of up to four passengers and your luggage in a bigger vehicle for no extra charge. To request this service, simply choose “Minivan/Minibus free upgrade” on your booking form. For groups of five or more persons this offer does not apply and only the minibus at standard price is available.

 

Vi accepterer følgende betalingsformer:

-> Kontant ved ankomst (vi accepterer DKK, CZK, GBP, EUR og USD)
-> Kreditkort (du kan betale online eller betale din chauffør)
-> Vi accepterer MC, Visa, AEMX, Diner’s Club, JCB
-> Bankoverførsel (firmakunder)
-> PayPal

Note – Hvis du betaler kontant i anden end lokal tjekkisk valuta, så kan prisen afvige en smule, baseret på den aktuelle vekslingskurs.