Vi garanterer meget mindre priser end de klasiske taxi.

BESTIL ONLINE

Taxa i Prag

I modsætning til mange taxi services i Prag, der kører med taxameter i henhold til den tilbagelagte afstand, betaler du en fast pris hos os. Det betyder at du roligt kan køre med os, uden at der venter en ubehagelig overraskelse, når du skal betale ved turens afslutning. Med vor rimelige, faste priser, er vores taxi service en effektiv og økonomisk måde at bevæge sig rundt i Prag – uanset om din rejse er nogle få kilometer lang – eller om du bevæger dig uden for bygrænsen.

 

Faste priser på alle ruter i Prag

Prag Taxazoner Sedan
1 – 4 gruppe
Mercedes E class
1 – 4 gruppe
Minivan
1 – 8 gruppe
BY ZONE CZK 25  per km CZK 28 per km CZK 28 per km
LUFTHAVN ZONE CZK 625 CZK 685 CZK 875
TOG- ELLER BUSSTATION ZONE CZK 390 CZK CZK 685 CZK 550

BESTIL ONLINE

 

Priser

De nedenfor nævnte priser ekskluderer rejser til og fra Lufthavnen i Prag, tog- og bus-stationer. For disse destinationer har vi fastsatte priser (se yderligere detaljer i den relevante sektion).

 

Prag Taxazoner

BY ZONE – Byture i den indre by, kørsel fra midtbyen til udkanten af Prag eller længere køreture inden for Prag

LUFTHAVN ZONE – Kørsel til eller fra lufthavnen til et hotel i Prag

TOG- ELLER BUSSTATION ZONE – Kørsel til eller fra hovedbanegården eller Holešovice togstation til et hotel i Prag.


*Mindsteprisen per tur er 200 Koruna. Hvis prisen på din tur, baseret på afstanden i kilometer, er mindre end dette beløb, opkræves mindsteprisen.

**Der er intet ventegebyr i trafikken. Du skal ikke betale ekstra hvis vi sidder fast i en trafikprop. Men, hvis vi skal vente på dig et sted, på din anmodning, ogkræver vi et ventegebyr per time, beregnet i 15-minutters intervaller.


 

Hvordan beregnes prisen?

For ture inden for Prag distriktet, der bruger vi Google maps til at fastlægge distancen mellem stedet hvor du hentes og din destination. Når vi fastlægger ruten, så vælger vi den hurtigste rute, som ikke altid er den korteste.

I modsætning til mange taxaer med taxameter, så bruger vi ikke taxameter, men tager os betalt med en fast pris afhængigt af antallet af kilometer der køres. Denne prismetode giver dig ro i sindet, for du vil komme derhen du ønsker uden grimme overraskelser. Med vores rimelige faste priser, så er vores taxaservice en effektiv og økonomisk måde at rejse på, i og omkring Prag – uanset om du skal køre nogle få kilometer eller på en længere tur til udkanten af byen.

 

Payment OptionsVi accepterer følgende betalingsformer:

-> Kontant ved ankomst (vi accepterer DKK, CZK, GBP, EUR og USD)
-> Kreditkort (du kan betale online eller betale din chauffør)
-> Vi accepterer MC, Visa, AEMX, Diner’s Club, JCB
-> Bankoverførsel (firmakunder)
-> PayPal