Prag togstation kørsel | Prags Lufthavnstransfers

Hvis du møder op på Prag tog station, har vi adskillige transfer muligheder til dig, så du kan komme frem og tilbage mellem byen og stationen:

| Privatkørsel | Delekørsel | Luksus limousinekørselHvordan du finder chaufføren på togstationen |

 

Private Prag Tog Stations Transfers

Envejs1 – 4 gruppe5 – 8 gruppe9 – 12 gruppe13 – 16 gruppe17 – 20 gruppe21 – 49 gruppe
PrisCZK 390CZK 550CZK 940CZK 1100CZK 2200CZK 3250
KøretøjSedan eller
minibus opgradering
MinibusMinibus og sedan2x minibusStørre minibusStørre bus

Bestil Online

Private TransfersVores private Prag tog transfers er ideelle hvis du vil ind til byen (dit hotel) hurtigt og effektivt og ikke har lyst til at dele køretøj med andre. I modsætning til en taxa på taxameter betaler du en fast pris per køretøj og prisen er derfor ikke afhængig af hvor lang tid turen tager. Lige gyldigt hvor mange der er i din gruppe har vi køretøjer til lejligheden, vores køretøjer inkludere nemlig både taxier, minibusser og busser. Vær opmærksom på at prisen er inklusiv moms. Læs mere

 

Delt Transfer til/fra Prag Tog Station

Vi tilbyder desværre ikke delte transfers til eller fra Prag togstation så du må enten benytte dig af vores private transfers eller luksus limousine transfers.

 

Luksus Limousine Transfer til/fra Prag Tog Station

EnvejsMERCEDES EMERCEDES SLINCOLN TC120HUMMER H200
PrisCZK 685CZK 990CZK 2190CZK 4990
KapacitetMax. 3 personerMax. 3 personerMax. 8 personerMax. 20 personer
KøretøjVip sedanVip sedanForlænget limousineForlænget limousine
 InfoLæs mereLæs mereLæs mereLæs mere

Bestil Online

Hvis du gerne vil rejse med stil så tilbyder vi transfer med luksus limousine til eller fra enhver af Prags tog stationer og til bymidten. Som med alle vores private tog stations transfers er limousinen selvfølgelig udelukkende din og du betaler en fast sum til ethvert sted i Prag afhængig af størrelsen på din gruppe. Læs mere

 

Tog Stationer

Selvom der er fire togstatoner i Prag, så ankommer de fleste internationale tog til city ender enten ved hovedbanegården, også kaldet Wilson Stationen, eller ved Holešovice stationen nord for centrum.

Praha Hlavní nádraží: Dette er hovedbanegården, også kaldet Wilson Stationen, og er beliggende i centrum, cirka fem minutters gang fra Wenceslas Pladsen. Alle tog på Øst-Vest ruten stopper her, og stationen har forbindelse til metroline C.

Praha Holešovice: Beliggende nord for centrum, er togstationen i Prag for alle tog der kommer fra nord (som Dresden og Berlin). Stationen er kun tre stops med metroen fra hovedbanegården, og har en forbindelse til metroline C (rød linje).

Praha Smíchov: Beliggende ved Smichov, 15 minutters metro rejse fra centrum. Denne station er ikke ret stor og bruges primært af tog som kører mod vest (som tog der kører til Karlstein). Stationen har forbindelse til metroline B (gul linje).

Masarykovo nádraží: Dette er Masaryk forstads jernbaneterminalen beliggende i centrum nær Náměstí Republiky og Florenc busterminalerne, cirka fem minutters gang fra Wenceslas Pladsen. Stationen tager servicerer tog til og fra Kolin, Kutná Hora, og Hradec Kralové, og har forbindelse til metroeline B (gul linje).

 

Gratis Minibus Opgradering

Nogle lufthavns taxier vil kun tage op til tre passagerer med og det er ikke sikkert at de kan have plads til stor bagage i deres sedan køretøjer. Med Prag Lufthavns Transfers tager vi grupper på op til fire personer samt din bagage med i et større køretøj uden at det koster ekstra. For at få denne service skal du bare vælge “Minivan/Minibus free upgrade” på booking formularen. For grupper på fem eller flere er dette tilbud ikke gyldigt og i kan derfor kun få en minibus til almindelig standart takst.

 

Payment OptionsVi accepterer følgende betalingsformer:

-> Kontant ved ankomst (vi accepterer DKK, CZK, GBP, EUR og USD)
-> Kreditkort (du kan betale online eller betale din chauffør)
-> Vi accepterer MC, Visa, AEMX, Diner’s Club, JCB
-> Bankoverførsel (firmakunder)
-> PayPal