Det kunne ikke være nemmere…..

Ankomst til hovedbanegården (Hlavní Nádraží)

Når du ankommer til hovedbanegården, så vil vores chauffør vente i stationshallen, lige ved siden af Burger King restauranten, og han holder et skilt med vores firmalogo og dit navn printet på det (når du kommer fra platformen til ankomsthallen, så skal du passere Burger King, det er meget nemt at finde). I det tilfælde at toget er forsinket eller andet uforudset opstår, så venter vi på passagererne (og tjekker online status for din ankomst – hvis du ankommer tidligere eller senere, så koster det ikke ekstra på nogen måde).

I det usandsynlige tilfælde, du ikke kan finde vores chauffør på hovedbanegården, eller du oplever andre problemer, så kan du ringe toldfrit til vores hjælpelinje for assistance.

Arrival Main Train Station

Ankomst til Holešovice Stationen (Nádraží Holešovice)

Når du ankommer til Holešovice, togstationen, så vil vores chauffør vente på togplatformen. (den platform hvor dit tog ankommer, og han holder et skilt med vores firmalogo og dit navn printet på det. I det tilfælde at toget er forsinket eller andet uforudset opstår, så venter vi på passagererne (og tjekker online status for din ankomst – hvis du ankommer tidligere eller senere, så koster det ikke ekstra på nogen måde).

I det usandsynlige tilfælde, du ikke kan finde vores chauffør på Holešovice togstationen, eller du oplever andre problemer, så kan du ringe toldfrit til vores hjælpelinje for assistance.

Arrival Holesovice Train Station