Spar op til 50% sammenlignet med andre taxa- og transportfirmaer

 

Tailor Made Transfers

Hvis din tur rummer flere stop, så er vores skræddersyede kørsel den mest omkostnings effektive måde at komme frem på inden for den tjekkiske republik. Og rejser du i gruppe, så vil du spare endnu mere med vores nedsatte priser for grupper på fire eller mere. For at gøre brug af denne service, så spørg enten efter et tilbud online, eller ring til os.

 

Transport til andre byer

Udover at tilbyde transport inden for den tjekkiske republik, så tilbyder vi også kørsel mellem Prag og andre nærliggende europæiske byer inklusive WienBudapestKrakowPassauBerlin og  Nuremberg. Se vores andre priser for kørsel til andre byer.

 

Vi tilbyder tre typer af priser:

En vej – vores standardpris.

Retur samme dag – du betaler kun en envejs pris plus en vente-afgift, så din returrejse er gratis. Dette er din billigste løsning, hvis du rejser til og fra samme destination på samme dag.

Retur alle dage – gang prisen for retur samme dag med to.

 

Vente-afgift

Hvis du skal vente eller har flere stop under transporten, for eksempel hvis du skal til en by, hvor vi venter på dig, og så skal du videre til et andet sted, vil vi tilføje en vente-afgift til din pris. Vores vente-afgifter er som følger: 1-4 personer: 220 CZK/time; 5-8 personer: 260 CZK/time. For store grupper bedes du kontakte os. Vi opkræver ikke dette gebyr for korte stop, der ikke overstiger 15 minutter.

 

Kilometer prisliste for destinationer uden for Prag

Km interval 1 – 4 gruppe 5 – 8 gruppe 9 – 20 gruppe 21 – 49 gruppe
Op til 200 km CZK 20 CZK 25 Spørg os Spørg os
Mere end 201 km CZK 18 CZK 22,50 Spørg os Spørg os
  1 time ventegebyr CZK 220 CZK 280 Spørg os Spørg os
Køretøj Sedan eller minibus Minibus Større minibus Turistbus

*Der er et minimumsgebyr på 500 CZK pr. tur. Hvis din pris, udregnet pr. kilometer er lavere end dette beløb, så vil du blive faktureret minimumsgebyret.

**Der er ikke noget gebyr for at vente i trafikken. Hvis dit køretøj sidder fast i en trafikprop, så tager vi os ikke ekstra betalt for det. Men ønsker du vi venter på anmodning, så vil vi tillægge et ventegebyr pr. time (faktureres for hver 15 minutter).

 

Payment OptionsVi accepterer følgende betalingsformer:

-> Kontant ved ankomst (vi accepterer DKK, CZK, GBP, EUR og USD)
-> Kreditkort (du kan betale online eller betale din chauffør)
-> Vi accepterer MC, Visa, AEMX, Diner’s Club, JCB
-> Bankoverførsel (firmakunder)
-> PayPal