Privat udflugt – Excellent heldagstur fra Prag

Denne smukke, historiske by i det sydlige Böhmen har et romantisk skær, og er, ikke uden grund, den næst mest besøgte by i Tjekkiet. Med sine mere end 300 historiske bygninger i byens centrum, er den beskyttet under UNESCO’s liste over bevaringsværdige kulturelle steder. Blandt de bedste seværdigheder finder man: Slottet, den berømte maskesal, det enestående Barok Teater, Vinslottets have med Rococo springvandet, Barberens bro, Alkymisternes huse, Eggenberg bryggeriet, håndværksmuseet og træ-flåderne på floden. Byen tager imod besøgende året rundt, og der er noget at se på alle årstider (selvom slottet er lukket for besøgende i vintermånederne).

 

Český Krumlov

Day trip from Prague

Medieval town in Southern Bohemia

Private or Shared Excursion

Fairy-tale charm

With an option to stay overnight

 

BESTIL ONLINE

Find priserne i DKK, GBP, EUR, USD osv.

Český Krumlov private udflugt prisliste (se også billigere dele løsning)

GRUPPE STØRRELSE TOTAL PRIS FOR HELE GRUPPEN TOTAL VARIGHED ANBEFALET AFHENTNINGSTID FRITID PÅ DESTINATION
1 – 4 pers. CZK 5000 / gruppe 11 timer fra 7:00 till 11:00 6 timer
1 – 4 pers. CZK 4500 / gruppe 9 timer fra 7:00 till 13:00 4 timer
5 – 8 pers. CZK 6200 / gruppe 11 timer fra 7:00 till 11:00 6 timer
5 – 8 pers.. CZK 5700 / gruppe 9 timer fra 7:00 till 13:00 4 timer
mere pers. Spørg os

 

Český Krumlov (9 timer)

Rejsetid (hver vej): 2 timer 30 minutter

Anbefalet Opsamlingstidspunkt: Mellem 07:00 og 13:00

Tid På Destinationen: 4 timer. Fire timer er tid nok til et hurtigt besøg i byen, inklusive et besøg på slottet, og til til at nyde frokost. Du kan let gå på opdagelse i byen til fods.

Prisen omfatter ikke: Adgangsbillet til seværdigheder. Disse betales direkte af kunden. Billetter til slottet koster mellem 35 Koruna og 300 Koruna per person.

Prisen inkluderer: Returbillet til/fra dit hotel i Prag og ventegebyr i Český Krumlov. Prisen inkluderer også transport efter eget valg i Český Krumlov by.

 

Český Krumlov (11 timer)

Rejsetid (hver vej): 2 timer 30 minutter

Anbefalet Opsamlingstidspunkt: Mellem 07:00 og 11:00

Tid På Destinationen: 6 timer. Tilstrækkeligt med tid til et afslappet besøg i byen, inklusive et besøg på slottet, og tid til at nyde frokost eller aftensmad. Du kan let gå på opdagelse i byen til fods. Der er også mulighed for et stop i České Buďějovice (på vejen ud eller hjem), og besøge torvet og de nærliggende seværdigheder, eller byens Budweiser Budvar Bryggeri.

Prisen omfatter ikke: Adgangsbillet til seværdigheder. Disse betales direkte af kunden. Billetter til slottet koster mellem 35 Koruna og 300 Koruna per person. Hvis du ønsker at besøge bryggeriet i České Buďějovice er åbningstiderne som følger: Fra 1. Marts til 31. December, Mandag til Søndag, fra 9:00 til 17:00; uden for sæsonen fra 1. Januar til 28. Februar, kun åbent Tirsdag til Lørdag fra 9:00 til 17:00. Billet pris 100 Koruna per person. Minimum 5 personer, forudbestilling er nødvendig. Bestil en rundvisning på bryggeriet ved at kontakte dem direkte, eller lad os gøre det for dig.

Prisen inkluderer: Returbillet til/fra dit hotel i Prag og ventegebyr i Český Krumlov. Prisen inkluderer også transport efter eget valg i Český Krumlov by. Stopper i České Buďějovice uden ekstra gebyrer.

 

Tip

Når Český Krumlov besøges, så er der flere muligheder for at kombinere din tur med et besøg til en anden by. Det mest populære valg er et stop i České Budějovice, da det ligger på vejen. Andre muligheder inkluderer besøg hos Hluboká Slot, Třeboň (Rožmberk Slot), Tábor eller Jindřichův Hradec. En anden populær rute er ned til Linz eller Salzburg i Østrig, med stop i Český Krumlov og České Budějovice. Kontakt os venligst for et pristilbud.

 

Alternativer

Český Krumlov delt Tour | Privat Transport til Český Krumlov