Den historiske by, Kutná Hora, som er blevet optaget på UNESCO’s liste over bevaringsværdige kulturcentre, spillede en vigtig rolle i det 13. århundrede, da der blev fundet sølv i området. Berømmelsen fortsatte indtil det 16. århundrede, da alt sølvet var gravet op. Byens stigende velstand medførte et arkitektonisk opsving i byen, og førte til opførelsen af mange smukke monumenter – Det gothiske 5-tårnede St. Barbara Katedral, Den Italienske plads med den Kongelige Mønt, Stenhuset og andre gothiske og renaissance seværdigheder. Ikke langt fra Kutná Hora, i Sedleč, er der en fantastisk, enestående seværdighed – Det Barokke Knoglehus. Knoglehuset er pyntet med knoglerne fra omkring 40,000 mennesker, og blandt pyntegenstandene findes endog en lysekrone lavet af menneskeknogler. Byen er ikke større, end at man kan nå rundt på en dag, og er heldigvis fri fra de grimme bygninger fra kommunist-tiden, der ellers præger Tjekkiets mindre byer. Kutná Hora ligger tæt på Prag, og sammen gør disse faktorer byen til en populær destination for en-dags udflugter.

 

Kutná Hora

Half day trip from Prague

Just one hour drive from Prague

The Ossuary

Decorated with human boness

BESTIL ONLINE

Kutná Hora private udflugt prisliste (se også billigere dele løsning)

GRUPPE STØRRELSE TOTAL PRIS FOR HELE GRUPPEN TOTAL VARIGHED ANBEFALET AFHENTNINGSTID FRITID PÅ DESTINATION
1 – 4 pers. CZK 2900 / gruppe 5 timer 30 minutter fra 9:00 till 14:00 3 timer
5 – 8 pers. CZK 3600 / gruppe 5 timer 30 minutter fra 9:00 till 14:00 3 timer
mere pers. Spørg os

Find priserne i DKK, GBP, EUR, USD osv.

Varighed: 5.5 timer

Rejsetid (hver vej): 1 time 15 minutter

Anbefalet Opsamlingstidspunkt: Mellem 09:00 og 14:00

Tid På Destinationen: 3 timer. Tilstrækkeligt med tid til et hurtigt besøg i byen, og det nærtliggende Sedlec Knoglehus. Der er nok til til at nyde frokost. Du kan let gå på opdagelse i byen til fods.

Prisen omfatter ikke: Adgangsbilletter til seværdigheder. Billet til Knoglehuset i Sedleč koster 90 Koruna per person, og St. Barbara Katedralet 60 Koruna per person.

Prisen inkluderer: Returbillet til/fra dit hotel i Prag og ventegebyr i Kutná Hora. Prisen inkluderer også transport fra Kutná Hora til Knoglehuset i Sedlec, og transport efter eget valg i Kutná Hora.

 

Alternativer: Kutná Hora delt Tour | Privat Transport til Kutná Hora |