Ofte stillede spørgsmål

| OSS – Privat kørsel | OSS – Dele Shuttles | OSS – Limousiner | OSS – Gåture, Ture, Udflugter |

 

Kan jeg annullere en reservation og få penge retur hvis jeg allerede har betalt?

Ja i de fleste tilfælde kan du hvis du afbestiller med 2 timers varsel.  Så hvis du afbstiller to timer inden starten på din tur garanterer vi fuld refusion. Der er dog nogle få undtagelser, såsom vores Jazz Boat Cruise eller Private ture osv hvor en 24-timers opsigelsesvarsel anvendelse. Alternativt kan vi tilbyde dig en mulighed for at tage den samme tur på et andet tidspunkt eller på en anden dato, eller bytte turen til en anden. Hvis den nye tur er dyrere, vil du blive bedt om at dække prisforskellen.

 

Kan jeg ændre en reservation hvis vejret er dårligt (regn eller lignende)?

Ja men du skal give os besked mindst to timer inden turen starter. Der er dog enkelte undtagelser såsom vores Jazz Boat Cruise eller private ture eller lignende hvor der gælder særlige vilkår. Hvis du ønsker at ændre sådan en tur, hvor særlige forhold gælder, er det ikke altid muligt at lave en vederlagsfri ændring.

 

Giver i rabat til børn, studerende, seniorer eller grupper?

Rabatter gives til børn, studerende (med et gyldigt ISIC kort), seniorer og større grupper, hvis dette er angivet for en given tur. Hvor det ikke er klart angivet, er der ingen rabatter til rådighed.

 

Er angivne priser for gåture, ture og ekskursioner endegyldige?

Der er ingen skjulte ekstra udgifter: ingen ekstra gebyrer, skatter, reservationsgebyrer eller kreditkort gebyrer.

 

Hvordan modtager jeg billetten/kuponen til min tur?

Ved modtagelsen af din reservation, sender vi dig en bekræftelse via e-mail. E-mail bekræftelse er din billet. Print den ud og præsenter den i begyndelsen af ​​din udflugt eller krydstogt. Hvis du ikke kan udskrive bekræftelsesmail, kan du stadig bestille turen, men du er nødt til at informere os (giv besked via booking formen).

 

Er priserne inklusiv skat? Er jeres priser konkurrence dygtige?

Billetpriserne er per person, inklusiv alle afgifter. Priserne er de samme som eller mindre end du ville betale i Prag, og der er ingen reservationsgebyr, skjulte gebyrer eller kreditkort gebyrer. Priser for ture, der er til salg (se vores sektion med Special Tilbud) repræsenterer stor værdi, som er svære at finde andre steder.  Vores generøse afbestillingsbetingelser, gør at selvom du finder et bedre tilbud, mens du er i Prag,  og du har valgt at forudbetale, kan du stadig annullere din booking uden straf (hvis du giver besked to timer før). De fleste af vores ture behøver ikke at være forudbetalt.

 

Er alle vores ekskursioner, ture og guidede gåture kørestolsvenlige?

Nej, kun nogle udflugter / ture / udflugter er tilgængelige for kørestolsbrugere. I alle tilfælde er der behov for en ledsager til at hjælpe med at få personen til og fra minibus. Kontakt os venligst om den særlige tur du er interesseret i, og vi vil lade dig vide, hvis den er tilgængelig for kørestole.

 

Er der nogle fordele ved at forudbestille?

Prag er en populær by og forudbestilling anbefales. Det sikrer dig en plads på en tur, på den dag det passer dig bedst.

 

FAQ – Gåture og Ture

Jeg vil gerne på mere end en tur: hvad er den bedste kombination? Jeg gider ikke se de samme ting igen.

Nogle ture inkluderer dele af andre ture, eller med andre ord, hvis du går på en tur, kan du se noget, du allerede har set. For eksempel ligner Superior Tour vores gratis rundvisning. Så hvis du går på vores Superior Tour er der ingen grund til at tage vores gratis tur, og omvendt. Prag Slots tur eller turen rundt i det jødiske kvarter er også delvis medtaget i den gratis rundvisning eller i vores Superior Tour. Så overvej omhyggeligt hvilken du foretrækker, da det ikke anbefales at gøre flere af dem. Oftest er det tilstrækkeligt at tage bare en byrundtur. Andre tur kombinationer eller dagsture er bare fint.

 

Garantere i en plads på en tur hvis jeg bare møder op ved mødestedet?

Nej, du er nødt til at bestille online for at være 100% sikker på en plads. Vi har ingen afbestillingsgebyrer, så du kan annullere når som helst op til en time før start, så der er ingen risiko for dig.

 

Tilbyder i kun ture på engelsk?

Ture der tilbydes på vores hjemmeside, med undtagelse af enkelte ture, private udflugter eller bilture i Prag, foregår primært på engelsk. Men på visse dage er disse også tilgængelige på andre store sprog såsom tysk, fransk, italiensk eller russisk (tjek hjemmesidens reservationsblanket for at se, om en bestemt tur er tilgængelig på andre sprog). Nogen gange er prisen anderledes på ture med andet sprog end engelsk.

 

Hvor kan jeg helt præcist finde jeres turguides?

Det er meget simpelt. Først skal du gå til det astronomiske ur, der er så berømt, at nogen vil være i stand til at lede dig dertil. Det astronomiske ur er beliggende på den gamle rådhusplads (Staromestske Namesti). Så se efter en rød paraply med Prags Airport Transfers logo, og du vil finde vores tour guide, der venter på dig tæt ved. Guiden venter 50 meter væk til venstre, hvis du står over for det astronomiske ur. Dette er også mødestedet for vores frie tur. Der er et andet mødested for alle krydstogter. Da der ikke er rejseleder for krydstogter, vil du finde detaljerede oplysninger i bekræftelses e-mail vedrørende hvor båden afgår (se foto).

 

Hvor store er tur grupperne? Hvilken slags køretøj bruger i?

Størrelsen af ​​gruppe turene varierer afhængig af sæsonen osv. Normalt er turene større i sommermånederne i forhold til vintermånederne. Men for din komforts skyld sætter vi aldrig for mange personer sammen, så indsætter vi hellere flere turistguider, splitter gruppen osv. Hvis turen er forsynet med et køretøj bruger vi for det meste minibusser med plads til 5, 8, 14, 19 eller 21 passagerer. For private udflugter har du en mulighed for at specificere den model eller type køretøj, som måske passer dig bedst (for eksempel vil du måske foretrække en minibus i stedet for en sedan osv, afhængig af tilgængelighed).

 

Vores gratis tur sammenlignet med andre gratis ture.

Der er nogle andre gratis ture i Prag, og du behøver ikke en “rabatkupon” eller for at bruge et lufthavns transfer selskab for at komme med du skal – bare dukke op. Men der er nogle fælder og nogle forskelle også. Alle andre gratis ture arbejde på et tip-baseret system, som blot betyder, at du ikke betaler up front, men i slutningen af turen hvor du høfligt bliver bedt om at give drikkepenge. Det er derfor, vi er forskellige – med vores gratis ture forventes ingen drikkepenge, da vores guider er fuldt lønnede. Vores gratis fire-timers tur er længere og dækker et langt større område end andre gratis ture, som varer 2,5 time.

 

Er alle jeres gåture kørestolsvenlige?

Alle ture kan arrangeres for personer, der anvender kørestol, men de mest anbefalede er: Old Jewish Quarter, Old Prague and (Ghost Walk), and Medieval Prague da de andre ture bruger båd eller sporvogns transport.

 

Er minibusserne opvarmede og med aircondition?

Ja, alle vores minibusser er opvarmet om vinteren og har air-condition om sommeren. Åbne panorama busser bruges til nogle ture i sommermånederne (normalt fra midten af ​​juni til midten af ​​september), hvis vejret tillader det. Disse busser har åbent tag og nogle har også glasvægge.

 

FAQ – Ekskursioner/ Dagsture

Når jeg booker ture med jer udenfor Prag for jeg så mulighed for at udforske på egen hånd eller mulighed for shopping?

Ja. Selv hvis du booking en delt/organiseret udflugt efter du ankommer til destinationen, vil din guide give dig en rundvisning. Efter turen vil du have fritid til at bruge på egen hånd (som regel en eller max to timer afhængigt af udflugten). Hvis du bestiller en privat udflugt beslutter du selv, hvor længe du opholder dig der, og hvad du ønsker at se.

 

Hvilken slags frokost serverer i på udflugter uden for Prag?

Hvis det er udspecificeret (kun for udvalgte delte/organiserede udflugter) leveres der frokost på en hyggelig restaurant. Overvejende vil du være i stand til at vælge mellem et par måltider, herunder et traditionel tjekkisk måltid og en vegetarret. Drikkevarer er ikke inkluderet.

På heldagsture, hvor frokosten ikke er inkluderet i prisen, vil du stadig have tid til at spise frokost på egen hånd. Din guide vil være glade for at give dig nogle restaurant tips.

Under halvdagsture (som Terezín, Kutna Hora eller Konopiště), er der ikke tid nok til en ordentlig frokost, men du vil have en mulighed for at købe en snack.

 

Hvad er den anbefalede pick-up tid fra vores hotel til denne udflugt?

Vores råd er mellem 9 og 10 om morgenen. Men dette er kun vores anbefaling, og du kan angive et hvilket som helst tidspunkt, der vil passe til dig.

 

FAQ – Flod krydstogt

Er der toiletter på båden?

Ja alle både er udstyret med toiletter.

 

Hvordan er bådene indrettet?

Hver båd har et indhegnet under dæk (med buffet) og et åbent sol dæk med borde.

 

Er rygning tilladt under sejladsen?

Nej alle ture er røgfri.

 

Er der private borde til to ombord?

De fleste borde er beregnet til seks gæster, nogle for fire. Der er ingen borde til to, men hvis krydstogtet ikke er fyldt, kan par have et bord for sig selv. Hvis du ønsker at have et bord bare for to, kan du bestille et af vores romantiske krydstogter.

 

Er krydstogterne underholdende?

De krydstogter er meget underholdende, men bør ikke sammenlignes med luksus krydstogter i Paris, som er meget dyrere. Til middags og frokost krydstogter, serveres måltidet i en buffet stil, som måske ikke er egnet til alle. Hvis du har brug for en a la carte menu, bør du i stedet overveje vores Jazz Cruise. Vær venlig at komme med denne forventning i tankerne, og du vil få en god aften.

 

Giver i rabat til store grupper?

For grupper på 20 personer eller flere, kan vi uden ekstra omkostninger arrangere en privat båd eksklusivt til din gruppe. For endnu større grupper kan vi tilbyde særlige rabatter, menuer osv.

 

Hvad er reglerne for påklædning for ture og krydstogter?

Smart, aflappet fra jeans til skjorter og jakkesæt er regnet som OK.

 

Er de udbudte flodkrydstogter kørestolsvenlige?

Alle både ud over Prague Jazz Boat er egnet til kørestole selvom der ingen handikap toiletter er ombord.