Prag vandreture og udflugtsture på engelsk med certificeret guide.

| FAQ – Vandring and Tours | Mødested | Om Vandring | Private Ture |

PAT Guide

At tage en guidet vandretur rundt i byen Prag, er en fantastisk mulighed for at se steder og lære byen at kende. Det kan også lede dig til en masse gemte steder, som du ikke ville have fundet uden guide. Prag guidede ture er en fremragende måde at blive bekendt med byens rige historie og arkitektoniske skønhed, og blive informeret, særligt hvis det er første gang du besøger Prag. Hvis du er på budgettur, så overvej at tage en skrabet gratis guidet tur, som vi vise dig de største attraktioner i Prag. Medmindre andet er angivet, så afgår alle vores guidede vandreture fra torvet i den gamle by i bymidten.

Hvis du ikke er vild med at gå, så tilbyder vi også en Prag rundvisning med vores store bus, som vil hente dig på dit hotel og tage dig rundt i byen.

 

Den Overlegne Tur i Prag
Superior Tour of PragueSom den mest populære tur blandt turister, vil du her komme til at opleve alle de bedste steder i Prag. Denne tur på seks timer består af en gåtur, en bådtur på Vlatava floden, frokost og en tur i en sporvogn.

Pris: CZK 1500 CZK per person

Specielt Tilbud: Du kan få en rabat på 47% og kun betale CZK 770 for den Overlegne Tur i Prag når du bestiller transport fra lufthavnen gennem os. Dette specielle tilbud er primært kun tilgængeligt på engelsk, men kan også arrangeres på andre sprog for grupper bestående af seks eller flere personer.

Varighed: 6 timer; til fods + båd

Panoramisk Tur i Prag
Panoramic Prague TourDenne korte tur fokuserer primært på Prags højdepunkt som kan opleves på 2 timer. Du kommer ikke kun til at nyde din sightseeing fra en bus med aircondition, men du kan også nyde turen på dit eget sprog, så du bedre kan sætte pris på de smukke attraktioner i Prag

Pris: CZK 900 per person

Varighed: 3.5 timer; med bus, til fods og med båd

Grand Bytur
Grand City TourDenne tre-timer lange tur er fantastisk da den fremhæver Prag som bade en historisk og arkitektonisk perle i Central Europa. Denne tur varer i 3.5 timer og består af gåture samt bus- og bådture, og viser dig alt det bedste Prag har at byde på, inklusiv den Gamle By, den Nye By, Prags lilleby, og Hradčany.

Price: CZK 900 per person.

Tour lasts: 3,5 hrs.

Prag Slot via Den Royale Rute
Prague Castle via The Royal RouteRejs gennem Charles Broen og besøge slottet – en af de største borge i Central Europa og Tjekkiets essens. Du kommer til at vandre gennem den Royale Rute og ned gennem St Vitus Katedralen, Det Gamle Royale Palads, den charmerende Royale Have, St George Basilika og Den Gyldne Gade.

Pris: CZK 1300 per person

Varighed: 4 timer; til fods

Øl-tur med Middag
Beer Tour with DinnerDenne gåtur tager dig til de mest populære barer og pubber i Prag, hvor du vil kunne nyde smagsprøver af lokale øl og lære alt hvad der er at vide om landets øl-historie. Du vil også blive forkælet med en traditionel Tjekkisk middag. Hvis du er elsker pub-atmosfæren eller øl generelt, er denne tur helt sikkert for dig.

Pris: CZK 690 per person

Varighed: 3 timer; til fods

Prag by Night Tur
Prague by Night TourDenne tur er perfekt for turister som har en aften til rådighed, og den tager dig på en elegant bådtur på Vlatava Floden som lader dig nyde de smukke omgivelser i Prag om aftenen. Du rejser med bus for at ankomme til båden, hvor du vil kunne nyde de utrolige syn af Prags natteliv. En varm og kold buffet og live musik på båden gør din aften endnu mere underholdende!

Pris: CZK 1250 per person

Varighed: 4 timer; med bus + båd

Folklore Aften Tur
Folklore Evening TourFå en underholdende aften ved at opleve den energiske og rytmiske tjekkiske musik samt landets dans. Du kommer til at nyde en dejlig middag i en traditionel tjekkisk restaurant mens at der danses og synges. Og hvem ved – måske får du selv lyst til at synge og danse med, og får dit livs sjoveste aften!

Pris: CZK 990 per person

Varighed: 3.5 timer; med bus

Spøgelsestur
Ghost Walk

Denne uhyggelige tur er perfekt for alle der elsker gys! Du kommer til at høre om legenderne bag byens ‘spøgelser’, samt lære om de dybe og mystiske hemmeligheder i Prags mørke baggyder og hjørner – alt sammen mens du hører om spøgelseshistorier helt tilbage til de tider hvor riddere og alkymister strejfede rundt i Prags gader, fortalt af din guide.

Pris: CZK 300 per person

Varighed: 1 time; til fods

Biltur i Prag
Prague by CarDenne tur egner sig bedst for turister som er ved at løbe tør for tid, men som stadig ønsker at se det bedste Prag har at byde på indenfor deres tidsplan. Pensionister som har begrænset bevægelighed kan også nyde denne tur. Turen bliver gennemført af en guide som taler engelsk, spansk, tysk, italiensk, russisk etc.

Pris: CZK 2000 per gruppe på op til tre personer

Varighed: 1.5 timer; med sedan eller minibus

Gratis tur
 Free Prague Walking TourGratis tur – på 4-timers gåturen besøger De alle de vigtige steder i Prag. Turen er guidet på engelsk.

Pris: gratis

Varighed: 4 timer

 

Prague City Tours

11% Rabat På Ture/Udflugter

11% rabat på alle vores almindelige og private ture, når du booker transport fra lufthavnen eller togterminalen hos os. For at benytte dette tilbud skal du nævne/skrive ‘Transport And Excursion 11% Discount’ når du bestiller. Bestillinger skal betales mindst 24 timer før opsamling eller turens påbegyndelse. Denne rabat gælder ikke for udflugter der allerede er nedsat (inklusive Superior Tour, særlige tilbud eller ‘Frokost På Floden Krydtogtet). Standard afbestillingsregler gælder.

 

Private guider

Vi kan arrangere en professionel guide, som dækker både selve Prag, men også hele den Tjekkiske Republik, til din skræddersyede tur. Alle vores guider er certificeret og har relevante uddannelser og certifikater, tildelt af Prags Informations Service. Vi er stolte af deres enorme viden om sprog, historie, arkitektur og kunst. Vi kan arrangere en guide i de mest almindelige sprog (inklusive Tysk, Spansk, Portugisisk, Fransk, Hollandsk, Italiensk og Russisk). Vi opkræver en fast pris pr. time, uanset hvor mange der er i din gruppe, selvom vi dog anbefaler, at der max er 20 personer i gruppen pr. guide. Vores normale standard rate er CZK 500 pr. time for de mest almindelige sprog. Kontakt os for et mere præcist tilbud.