Oplev Prags skønhed fra et andet perspektiv

| FAQ – Bådture | Bådens Afgangsplacering |

 

River CruisePrag flodsejlads giver dig mulighed for at nyde alt Prag har at tilbyde fra en anderledes vinkel. I modsætning til mylderet på vandreturen, eller de trafikfyldte gader med bussen, så tillader vores flodtur dig at nyde alle seværdighederne langs med den smukke Vltava flod, som flyder gennem byens centrum.

Prag Lufthavnstransport tilbyder en række flodture i Prag som passer til enhver smag og interesse. Uanset om du vil se udsigten til Prags smukke arkitektur i løbet af dagen, eller beundre byens nattelys med jazzmusik i baggrunden, middag og dans ombord – vi har den perfekte tur til dig. For at vælge en tur, så kig på listen nedenfor, over vores udflugter på floden i Prag. Kontakt os for mere information – Vi er glade for at kunne hjælpe.

 

Middag på Bådturen 3 timer
Dinner CruiseMiddag På Floden Krydstogt (Særtilbud) – Dette flod-krydstogt i Prag finder sted om aftenen. Du kan nyde en buffet middag og live musik om bord, mens du nyder udsigten til Prags seværdigheder fra Vltava floden. Med Charles broen, St. Nicolaus kirken og slottet i Prag oplyst med nattehimlen som baggrund, er denne tur det perfekte valg for dem, der tilbringer en romantisk weekend i byen.

Pris: CZK 980 per person

Inkluderer: live music, dinner, aperitif + free transfer

Bådtur med Jazz  2 timer 30 minutter
JazzboatJazz krydstogtet er den perfekte måde at bruge en aften på: med god, live jazz musik og en a al carte middags-menu kan du nyde Prags smukke seværdigheder, så som Charles Broen og Slottet i Prag fra Vltava floden.

Pris:  CZK 740 per person (cruise only)

Pris: CZK 1160 per person (dinner package)

Frokost på Bådturen 2 timer
Lunch on the River CruiseFrokost På Floden Krydstogt – Dette er sightseeing på floden i Prag når det er bedst. Du kan beundre byens historiske bygninger, mens du nyder en frokostbuffet om bord. Du kommer forbi Prags historiske centrum, med seværdigheder så som Charles Broen, Slottet i Prag, St. Nicolaus kirken og nationalteatret.

Pris: CZK 690 per person

Inkluderer: live music, lunch, aperitif

Prag by Night Tur 4 timer
Prague by Night TourDenne tur er perfekt for turister som har en aften til rådighed, og den tager dig på en elegant bådtur på Vlatava Floden som lader dig nyde de smukke omgivelser i Prag om aftenen. Du rejser med bus for at ankomme til båden, hvor du vil kunne nyde de utrolige syn af Prags natteliv. En varm og kold buffet og live musik på båden gør din aften endnu mere underholdende!

Pris: CZK 1250 per person

Varighed: 4 timer; med bus + båd

Lille Venedig Bådtur i Prag 1 time 30 minutter
Prague Little Venice CruiseDenne bådtur som er Prags version af en kanal-tur i Venedig tager dig langs Vlatava Floden, og er den perfekte måde at opleve Prag historiske attraktioner på, herunder Prag Slot, den Gamle By, Charles Broen og det Nationale Teater, alt sammen fra en hel unik vinkel.

Pris: CZK 600 per person

Inkluderer: turguide, drink

Private Bådture alle varigheder
Private River Cruises Hvis du har planer om at organisere en privat bådtur, så giv os besked om antal personer i din gruppe samt begivenhed (virksomhedsmiddag, bådtur for besøgende med underholdning, romantisk bådtur etc.). Vi kan skræddersy din bådtur til dine behov.

Pris: fra CZK 5000 per båd