Minibusservice drives med Mercedes Vito og VW Transporter køretøjer til op til passagerer. Vores busservice leveres med Mercedes Sprinter minibus til op til 20 passagerer, med ISUZU bus til op til 30 passagerer og Mercedes Turismo busser til op til 54 passagerer.
Vores økonomitransport leveres med mindre køretøjer, hvor bagagekapaciteten er begrænset. For det meste brugte vi Skoda Octavia eller lignende biler.
Til private transporter tilbyder vi for det meste Škoda Superb eller VW Passat køretøjer, der er passende til op til fire passagerer. Hvis du har mere end fire mellemstore tasker, anbefaler vi at bestille en gratis opgradering til minivan til samme pris.
Til delt transport bruger vi for det meste Mercedes Vito minivans. For passagerer med flere tasker og passagerer der rejser med børn, anbefaler vi at bestille vores private sedan eller minivan i stedet.
Vores limo transporter leveres med Lincoln, Hummer og Cadillac køretøjer har begrænset bagagekapacitet. Har du meget bagage eller rejser i en gruppe på mere end fem personer, har du måske brug for en ekstra bil til bagage.

Hvorfor skal jeg forudbestille?

At vente på offentlig transport efter en lang og trættende flyvning eller lige før du skal til lufthavnen, er altid stressende. Derudover er der mulighed for at komme til at betale overpris til de almindelige gade taxier, bare fordi du er turist. Et af de mest populære tricks er, at du vil blive kørt af en længere rute via omfartsvejen for at oppuste regningen. Og i modsætning til andre taxier i Prags lufthavnslobby opkræver vi ikke et gebyr på 10 EUR bare for at modtage en reservation. For at sikre, at du får lufthavnens bedste transporttjeneste - som du fortjener - book din transfer hos os. Du kan være sikker på, at vores chauffør venter på at modtage dig - selvom dit fly er forsinket eller ankommer tidligt - og hjælper også med din bagage. Selv om vores priser er faste, er du garanteret at spare op til 50% i forhold til de almindelige taxier på gaden.

Anbefales i guidebøger

Find også vores service nævnt i guidebøger som Rick Steve's Prague & The Czech Republic, Lonely Planet og andre.