Gå en tur rundt i Prag med autoriserede guider!

| FAQ - Waks and Tours | Walks Mødested | Om gåture |

marts 17, 2022

Prag i bil

Denne tur er bedst egnet til turister, der løber tør for tid og ønsker at lære det bedste af Prag at kende inden for deres begrænsede tid. Seniorturister, der har begrænset bevægelighed, kan også vælge at nyde denne tur. Denne tur vil blive gennemført af en guide, der fortæller på engelsk, spansk, tysk, italiensk, russisk osv.
marts 17, 2022

Individuel tur

Fortæl os, hvad du vil se, dit tidsinterval for turen og dine præferencer. Denne tur vil matche dine ønsker - rejseguide på engelsk, spansk, russisk, italiensk, tysk osv.

Private guider

Vores professionelle private guider kan vise dig rundt i Prag by og selve Tjekkiet for en skræddersyet tur. Guiderne er licenserede og uddannede fagfolk med certificering fra Prague Information Service. De besidder viden om kultur, sprog, historie, kunst og arkitektur i forskellige landsregioner. Vi har guider, der taler forskellige sprog, som engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, hollandsk og russisk, for nemt at kommunikere med dig.

Uanset hvor mange personer der er i din gruppe, opkræver vi et fast beløb. For en optimal oplevelse foreslår vi dog, at gruppen ikke bør indeholde mere end 20 personer pr. guide. Standardprisen for de fælles sprogpakker starter ved 500 CZK i timen for hele gruppen. Kontakt os gerne for at høre mere om priser og tilbud.