Kom til din foretrukne destination – hvor som helst i Prag – for én pris


Uanset hvilken service du vælger at have

Enten shuttle, taxa eller limousine - du vil nyde masser af fordele, som uden tvivl vil gøre dit ophold i Prag både mindeværdigt og behageligt.

Nogle af sådanne fordele er anført nedenfor:

 • Erfarne engelsktalende chauffører
 • 24/7 support
 • Gratis besøgsguide
 • Gratis kort
 • Nye køretøjer med dejlig aircondition
 • Betaling med kontanter eller med betalings- og kreditkort
 • Gratis fire timers rundvisning i den smukke by Prag
 • Pengene-tilbage-garanti
 • Øjeblikkelig reservationsbekræftelse

Taxa advarsel

For nylig i pressen (om uærlige Prag Cabbies, taxachauffører). Det er en officiel advarsel i enhver Prags guidebog: Pas på taxachaufførerne. Skruppelløse bykabiner er berygtet for at se på måbende udlændinge ...Læs mere

Din tilfredshed er vores bekymring

Du kan læse almindelige spørgsmål og svar på siden med ofte stillede spørgsmål ,
eller du kontakter os direkte med spørgsmål – vi er altid her

Booking online er nemt og hurtigt

Hvis du ankommer eller rejser inden for den næste time, bedes du ringe til os . Ellers kan du blot udfylde reservationsformularen .

Gratis Prag turistguide og kort

Når du ankommer til Prag, vil vores chauffør give dig din gratis guide og kort. Læs mere


 • Elizabeth Madsen

  Jeg vil gerne takke dig så meget for den fantastiske service, vi fik, da vi besøgte Prag for en uge siden:-))alle vores chauffører var velopdragne, professionelle og meget hjælpsomme:-))vi vil absolut anbefale din virksomhed til vores venner og familie:-))) Af hele vores hjerter tak for at gøre vores besøg i Prag til et fantastisk og mindeværdigt besøg. Jeg må sige, at vi alle var imponerede over dine chauffører:-)))))) tak igen, og vi vil helt sikkert vende tilbage til Prag og bruge dine tjenester igen:-)))))

  Elizabeth Madsen
 • Ian McLaren, Edinburgh

  Kære Steven, Bare en linje for at sige, at jeg var meget imponeret over din overførselstjeneste. Fremragende komfort, hurtige og effektive chauffører, men... din lille guidebog var bare FANTASTISK at gennemse over en cocktail og middag...

  Ian McLaren, Edinburgh
 • Emma Luing and family

  Jeg ville gerne skrive til dig for at takke dig for den fremragende service, vi modtog på vores nylige ferie til Karlovy Vary. Dine chauffører er alle meget flydende i engelsk og får kunden til at føle sig godt tilpas og godt tilpas, glad for at tale, men kræver aldrig en samtale. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med den service, vi modtog, især den dejlige chauffør, der tog os fra lufthavnen til Grand hotel Pupp og hentede os - vi var taknemmelige for hans afslappede natur, og at han var glad for at stoppe for os på rejsen var et stykke tid. Vi satte pris på, at han var en meget omhyggelig chauffør, da vejret var ret iskoldt, og at han satte vores sikkerhed først. Jeg er glad for, at du citerer mig på nogen måde, og vil anbefale dig på det varmeste både på rejserådgiver og til alle, vi kender, der rejser til Prag. Vi ser frem til at booke hos dig igen i december 2015.

  Emma Luing and family
 • Karen Copley

  Hej, vi brugte dine tjenester den 14. december 2014. Jeg har netop stærkt anbefalet dine tjenester som fremragende på trip advisor, lad venligst ikke dine standarder falde ved med at yde fremragende service, og din fremtid vil være sikker.

  Karen Copley
 • Kevin Fletcher-Biles

  Bestilte online fra Storbritannien et par dage før afgang. Nemt bookingsystem, hurtig kvittering og ingen forudbetaling påkrævet, bare betalt chaufføren ved ankomsten til hotellet. Klar præcis prisfastsættelse (ca. £16 pr. bil), som var en enorm Skoda Superb stationcar, som med glæde ville rumme 4 passagerer og bagage, engelsktalende chauffør møder dig ved ankomster og hjælper med bagage. Effektiv overførsel direkte til hotellet uden at bøvle med lokal offentlig transport eller de overprisede offentlige taxaer. Det bedste var at få udleveret en kupon til at deltage i en gratis vandretur i byen fra den gamle rådhusplads. Dette viste sig at være en 5 timers gåtur med de fleste af de fremtrædende seværdigheder i byen, inklusive en vandretur op til slottet med en engelsktalende studerende; taxaen værd alene. Vi var så imponerede, at vi uden tøven reserverede returrejsen til lufthavnen med dette firma.

  Kevin Fletcher-Biles
 • Catherine Hancock-Peat

  God aften,

  Jeg ville bare sige tak for den fremragende service, vi modtog fra din virksomhed, da vi besøgte Prag. Begge chauffører var godt præsenteret, meget høflige, hjælpsomme og punktlige, og bilerne var rene og komfortable.

  Vi var meget imponerede over den professionelle service og ville helt sikkert booke hos dig igen. Jeg vil anbefale din virksomhed til venner og familie, hvis de besøger Prag.

  Mange tak.

  Catherine Hancock-Peat
 • Kim Teague

  Bare en hurtig e-mail for at komplimentere dig for din service. Til tiden, med venligt og effektivt personale, der giver fremragende værdi for pengene. Jeg vil nemt anbefale dig til alle, der besøger byen. Mange tak.

   

  Kim Teague
 • C. J. Andrews

  Lige vendt tilbage fra Prag, og vi brugte jeres tjenester til og fra lufthavnen og en aftentur ved floden.

  Alt arrangement var førsteklasses....timing, behagelige chauffører og kontakt fra kontoret....sms og mails mm.

  Godt gået og tak.

  Kan ikke finde min reference, men det gør ikke noget, bare god service fra dig

  C. J. Andrews
 • O'Sullivan

  Netop taget vores tur fra vores hotel til lufthavnen. Tak for 2 meget nemme rejser. Behagelig chauffør, hurtige svar på e-mail-forespørgsler. Jeg vil med glæde anbefale din service. Mange tak

  O'Sullivan
 • Tom Scott

  Hej, jeg ville bare rose min chauffør, som var effektiv, meget høflig, vidende og venlig - og selvfølgelig talte upåklageligt engelsk! Han gjorde min tur til Prags centrum meget behageligt efter en hård dag. Tak så meget og tak ham venligst; Jeg er ked af, at jeg ikke kan huske hans navn.

  Tom Scott
 • Nigel Uzzell

  Jeg ville bare skrive en besked til dig for at sige, hvor fantastisk din service har været. Vi blev så forsinkede søndag den 22. februar af besætningsproblemer og derefter tekniske problemer, at jeg fortvivlede nogensinde at nå Prag. Jeg brugte hjælpelinjenummeret på e-mailen, og den dame, jeg talte med, var klar og informativ, og da vi havde et nyt tidspunkt, bekræftede hun, at Hummeren ville være der på trods af forsinkelsen. Dette var en særlig godbid til min fødselsdag, som jeg havde arrangeret for mine gæster, der besøgte Prag for første gang, og at ankomme til lufthavnen efter skuffelsen over forsinkelserne for at finde Hummeren der for dem, fik ferien en god start . Din chauffør var også fremragende og tabte vinduerne på præcis det rigtige tidspunkt for at give dem en magisk udsigt over byen. Hvilken måde at ankomme på. Yderligere på afrejsedagen, da vi var nødt til at ændre numre, der skulle afgå på grund af en andens forveksling, ordnede din helpdesk os hurtigt og effektivt med et ekstra køretøj. Jeg må sige, at din service var fremragende, og jeg vil bestemt anbefale dig til nogen og vil uden tvivl bruge dig igen. Mange tak for al hjælpen.

  Nigel Uzzell
 • Jackie O'Dowd

  Hej,

  Ville bare takke dig for en fremragende service, meget professionel og pålidelig, hvilket betød, at vi var i stand til at slappe af og nyde vores lange weekend. Tak igen.

  Besøgte Prag-27. februar 2015 til 2. marts 2015.

  Jackie O'Dowd
 • vicki webster

  Hej

  Jeg ville bare sende en e-mail for at sige, at jeg har været meget begejstret for de tjenester, jeg har modtaget.

  En særlig tak til rejselederen Ross for den gratis rundvisning fra søndag. Hans viden, ekspertise og entusiasme var simpelthen fantastisk, og jeg ville have stoppet med glæde betalt for den tur på grund af ham. Vejret var imod ham en lille smule, men det dæmpede ikke turen, og han gik ud af sin måde for at sikre, at vi stoppede undercover, så vi kunne være i læ for de mærkelige stykker regn (han gav endda sin paraply til en af gæsterne i gruppen!) Jeg håber, at han og hans chefer indser, hvor god han er til sit arbejde.

  For en gratis tur var jeg forbløffet. Jeg rejser meget, og dette var langt den mest omfattende og kundeledede tur, jeg har været på. Send venligst min tak til Ross, og jeg håber, at han på en eller anden måde bliver lykønsket med det store stykke arbejde, han gør!!

  Tak, Vicki

  vicki webster
 • Hej, ville bare fortælle dig, at Grand Walk var meget god. Hun var meget vidunderlig og meget sjov. Vil du være i stand til at give min tak videre til Marta. Marylyn R.

 • God aften. Vi er lige kommet hjem fra Prag og vil gerne benytte lejligheden til at udtrykke, hvor meget vi nød vores Superior-tur med Petra. Liz E.