Samarbejdstjenester og fordele for faste kunder og rejsebureauer

Vores flåde | Vores chauffører | PDF-præsentation | CZK prisliste | EUR prisliste

Partnerskab

Hoteller og andre bureauer, der tilbyder ophold, sammen med rejsebureauer og virksomheder, der har behov for regelmæssige overførsler, kan nyde godt af samarbejdet og særlige priser fra Prags lufthavnstransport. Priserne kan forhandles på individuel basis. Du kan klikke her for at download partnerskabets generelle prisliste.

Du kan også tilmelde dig vores affiliate program og tjene provision på henvisningssalg, hvis du driver en hjemmeside relateret til at rejse i Prag.

Faste kunder

Vores faste kunder kan nyde konkurrencedygtige partnerskabspriser - uanset om de er individuelle kunder eller firmagrupper - hvilket garanterer at spare en hel del penge for den samme topkvalitet og enestående service! Så hvis du rejser til Prags lufthavn regelmæssigt, så kontakt os nu!

Transport for firmagrupper

Hvis du ejer eller leder en virksomhedsgruppe, og dine medarbejdere skal rejse til Prags lufthavn regelmæssigt, kan du tænke på vores komplette transportservice. Du vil blive tilbudt yderst professionelle chauffører, en opdateret, komfortabel og imponerende flåde af biler, konkurrencedygtige priser, betaling med faktura og en 100 % pengene-tilbage-garanti (ingen spørgsmål), for blot at nævne nogle af de mange fordele vi har at tilbyde. Som en ekstra fordel vil vores høflige og engelsktalende chauffører sikre, at alle udenlandske kunder eller forretningspartnere, du måtte have besøgt Prag, bliver hilst ordentligt velkommen og får en dejlig og behagelig rejse uden chance for at blive snydt af den uærlige gule taxa chauffører.

Hotel transport

Dette er en af de bedste og mest betydningsfulde dele af vores virksomhed. Mange betydningsfulde hoteller og ferielejligheder i Prag bruger regelmæssigt vores transporttjenester til deres gæster. Hvis du ejer eller administrerer et hotel eller en ferielejlighed, så kontakt os; vi vil helt sikkert opfylde alle dine krav.

Operationelle procedurer

Privat overførsel

Vores høflige og engelsktalende chauffører venter på dig i lufthavnen, når du ankommer. De holder et kort med dit navn (eller din virksomheds navn, alt efter hvad du foretrækker), så du nemt kan finde dem. Hvis de skal vente i lang tid, vil de parkere deres køretøjer på en nærliggende, sikker parkeringsplads. Hvis du er mere tilbøjelig til at komme ud af lufthavnen meget kort tid, vil køretøjerne blive parkeret i 'korttidsparkeringsbanen' lige uden for terminalbygningen.

Du kan få kortet, som chaufføren holder, tilpasset efter din smag. For eksempel kan du inkludere dit firmas logo på kortet for lettere identifikation. Nogle af vores faste erhvervskunder bruger denne metode.

Fælles dør-til-dør shuttle

Når vores chauffører får tildelt 'overførselsjob', får de besked på at modtage alle shuttlepassagererne fra én flyvning. Alle vores shuttlepassagerer fra samme fly rejser i det samme køretøj (af og til transporteres passagerer fra andre flyvninger, der ankommer omkring samme tid, også i det samme køretøj). Normalt tildeler vi en minibus til otte passagerer, men ikke altid; nogle gange sender vi en standard sedan eller en stor minibus. Vi bekymrer os om vores kunders værdifulde tid, så vi forsøger at minimere deres ventetid ved kun at have shuttlepassagerer fra det samme fly, der rejser i det samme fælles køretøj. Ventetiden er relativt kort – generelt mellem fem og femten minutter, maksimalt. Normalt sættes maksimalt tre separate grupper af rejsende sammen på samme rute fra lufthavnen.