Effektiv, pålidelig og fremragende service

Den flåde af biler, vi har, er komfortable og billige og et pålideligt middel til overførsel mellem Prags lufthavn og andre steder.

Vores biler er rene, luksuriøse, komfortable og røgfri. Vi tilbyder topservice til alle vores kunder.

Lige nu har vi en flåde på omkring 150 køretøjer. Den består for det meste af sedanbiler, hvor fire passagerer kan sidde behageligt; Skoda Superb, VW Passat og Mercedes E er i vores udvalg af sedanbiler.

Vores minibusser, såsom VW Transporter, Mercedes Viano, VW Caravelle og Mercedes Vito, kan transportere op til otte passagerer ad gangen.

De større minibusser, fx Mercedes Sprinter, kan tage op til 20 passagerer. Vi bruger ofte Mercedes-Turismo til bustransfer , hvor op til 49 passagerer kan rejse sammen.

Vi har også VIP-køretøjer til forskellige antal passagerer. Vi har en business- og executive-limousiner som Mercedes E og Mercedes S-klasse, hvor tre til fire passagerer kan sidde i luksus. På den anden side omfatter vores flåde af strakte limousiner Lincoln TC120 (maksimalt 8 passagerer), Lancia Thema (maksimalt 8 passagerer), Cadillac (maksimalt 17 passagerer) og Hummer 200 (maksimalt 17 passagerer).

Og bekymre dig ikke om bilernes sikkerhed. Så du ved, at alle vores køretøjer er fuldstændigt forsikret under en offentlig ansvarsordning.

Vores flådegalleri

Our fleet

Mercedes E

Our fleet

Our fleet

Our fleet

Nogle af køretøjerne har moderne teknologiske værktøjer, såsom wi-fi-hotspots, for at gøre din tur mere jævn og behagelig. Og de er selvfølgelig gratis at bruge.

Køretøjerne accepterer større debet- og kreditkort med betalingsterminaler i bilen.