Oplev Prags skønhed fra et andet perspektiv

FAQ - River Cruises | Bådens afgangssted

Prags flodkrydstogter giver dig mulighed for at værdsætte alt, hvad Prag har at byde på, fra en helt anden vinkel. I modsætning til travlheden på en vandretur eller de trafikfyldte gader på en bustur, giver vores flodkrydstogter dig mulighed for at nyde alle stederne langs den fredfyldte Moldau-flod, der løber gennem byens centrum.

Prag Lufthavnstransport tilbyder et udvalg af flodkrydstogter i Prag for at tage højde for enhver smag og interesse. Uanset om du ønsker at se Prags smukke arkitektur om dagen eller beundre byens lys om natten til baggrund af jazzmusik, middag og dans ombord, har vi den perfekte tur til dig.

For at vælge en tur, gennemse vores liste over Prag-flodens sightseeingture nedenfor, og book derefter online fra denne turs side. Hvis du har spørgsmål om flodture, så kontakt os for mere information - vi hjælper gerne.

marts 17, 2022

Middag på flodkrydstogtet

Denne Prag-flodkrydstogt finder sted om natten. Mens du nyder en buffetmiddag og levende musik ombord, kan du se alle de vigtigste seværdigheder langs Vltava. Med Karlsbroen, St. Nicholas Kirke og Prags borg oplyst mod den blinkende nattehimmel; denne tur er det perfekte valg for dem på en romantisk weekend til byen.
marts 17, 2022

Jazz båd krydstogt

Jazz Boat-krydstogtet er den perfekte måde at tilbringe en aften på: med fantastisk live jazzmusik og en a la carte middagsmenu som baggrund, vil du være i stand til at beundre maleriske Prags seværdigheder som Karlsbroen og Prags borg fra Moldau-floden .
marts 17, 2022

Frokost på flodkrydstogtet

Dette er Prag-flodens sightseeing, når det er bedst, hvor du vil være i stand til at beundre byens historiske bygninger, mens du nyder en frokostbuffet ombord. Du kommer forbi Prags historiske centrum og ser vidunderlige seværdigheder som Karlsbroen, Prags borg, Skt. Nicholas Kirke og Nationalteatret.