Nyd vandre- og sightseeingture i Prag med engelsk kommentar

Udført af licenserede guider

Gåture og ture – ofte stillede spørgsmål | Mødested | Om gåture | Private ture

En af de bedste måder at nyde din rundvisning i og blive i Prag er ved at deltage i vandreturen rundt i byen. Ikke alene vil du støde på de bedste steder, du skal se rundt om i byen, men vores ørneøjede guider vil også introducere dig til adskillige skjulte steder og seværdigheder, som du helt sikkert ikke vil bemærke på egen hånd! Vandreture i Prag er en fantastisk mulighed for dig at blive klogere på byens rige historie og vidunderlige arkitektur og hjælpe dig med at forbinde dig med den.

For at sikre, at alle turister kan nyde vandreturene i Prag, har vi en grundlæggende gratis vandretur i Prag, som du kan deltage i, hvis du løber på et begrænset budget. Vores ture gennemføres dagligt, og alle afgår normalt fra den Gamle Rådhusplads i byens centrum, medmindre andet er angivet.

Vi tilbyder også en sightseeingtur med bus, som vil være perfekt for dig, hvis du ikke er interesseret i at gå. Du bliver hentet fra dit hotel og taget rundt i byen og ser på de smukke seværdigheder, som Prag har at byde på.

PAT Guide
marts 17, 2022

Superior rundvisning i Prag

Da denne tur er den mest populære blandt turister, vil denne tur introducere dig til alle de bedste steder i Prag. Denne seks timers tur består af en vandretur, en bådtur på Vltava-floden, frokost og en sporvognstur.
marts 17, 2022

Prags borg via den kongelige rute

Rejs over Karlsbroen og besøg slottet - en af de største fæstninger i Centraleuropa og essensen af Tjekkiet. Du vil gå over den kongelige rute og støde på St. Vitus-katedralen, det gamle kongelige palads, den charmerende kongelige have, Basilica of St George og Golden Lane.
marts 17, 2022

Prag gratis vandretur

På denne fire timers guidede tur, gratis for alle vores lufthavnstransportkunder, vil du se Prags mest bemærkelsesværdige steder af interesse, herunder Wenzelspladsen, Prags borg og Karlsbroen. Turen foregår på engelsk.
marts 17, 2022

Prag by Night Tour

Perfekt til turister med en aften til overs, denne tur tager dig med på et yndefuldt krydstogt på Moldau-floden og giver dig mulighed for at nyde Prags betagende nattelys. Du rejser med bus for at komme til båden, hvorfra du vil nyde enestående seværdigheder i Prags natteliv. En varm og kold buffet og levende musik på båden vil gøre din aften endnu mere underholdende!
marts 17, 2022

Ølkulturtur

Denne vandretur tager dig til de mest populære barer og pubber i Prag, hvor du vil være i stand til at nyde prøver af lokale øl og få viden om landets ølbrygningshistorie. Hvis du er en barfly og/eller en ølelsker, så er dette helt sikkert turen for dig.
marts 17, 2022

Grand City Tour

Denne tredelte tur er fantastisk, da den omhyggeligt fremhæver Prag som en historisk og arkitektonisk perle i Centraleuropa. Denne tur varer i tre og en halv time, består af gåture og bus- og bådture og viser dig det allerbedste af Prag, inklusive den gamle bydel, den nye by, den lille by og Hradčany.

Private guider

Du kan også vælge at nyde private ture, der dækker byen Prag og hele Tjekkiet - udført af professionelle guider. Vores guider er licenserede og tilstrækkeligt kvalificerede, med den nødvendige uddannelse og certifikater leveret af Prags informationstjeneste. Deres omfattende viden om sprog, historie, arkitektur og kunst er en stolthed for os. Vores guider kan fortælle på de fleste almindelige sprog (såsom tysk, spansk, portugisisk, fransk, hollandsk, italiensk og russisk). Du vil blive opkrævet en fast timepris for guidens ydelser, og denne takst vil ikke blive påvirket af antallet af personer, du har i din gruppe (vi anbefaler dog, at du maksimalt har 20 personer pr. guide). Vores standardpris er fra 500 CZK i timen for de fleste almindelige sprog.

For det præcise pristilbud kan du kontakte os her.

Rabatter

Du vil kunne nyde en rabat på 11 %, hvis du bestiller en lufthavns- eller togstationstransfer hos os, og hvis du forudbetaler online – for både din tur og din transfer. Skriv 'Transport og Udflugt 11% rabat' ved booking, og du vil være berettiget til at nyde rabatten. Bestillingen skal betales mindst 24 timer før afhentnings- eller rejsedatoen.

Rabatten vil ikke være gældende for ture, der allerede er nedsat, såsom Superior Tour Specialtilbud og middagen på flodkrydstogtet. Standard afbestillingsregler gælder.