Udforsk landene ud over grænserne for City of a Hundred Spiers

Ofte stillede spørgsmål – Dagsture og udflugter | Hvordan det virker

Prag får tilnavnet 'byen med de hundrede spir' af en grund. De mange seværdigheder og historiske monumenter gør Prag til en vidunderlig by og et navn på listen over de fleste turister. Det ville dog være uklogt kun at dvæle ved Prags skønheder og ikke nyde de andre vidundere, der tilbydes ud over Prags grænser.

Et sådant vidunder er Centralbøhmen, rig på historie og talrige slotte; de tidligere landssæder for konger og aristokrater. De helbredende kurbade i Vestbøhmen er berømte, mens det nærliggende Terezín synger om Anden Verdenskrigs triste historie. Lokkende og antikke byer som Český Krumlov er værd at besøge i det sydlige Bøhmen, mens Kutná Hora tættere på Prag er et andet anbefalet turiststed.

Regelmæssige organiserede udflugter

De regelmæssigt tilrettelagte udflugter afholdes kun på bestemte tidspunkter og datoer.

Disse udflugter deles med andre turister, guidet af en professionel guide og inklusive alle gebyrer. Klik her for at læse mere.

marts 17, 2022

Terezín Memorial Tour

Bygget i det 18. århundrede af kejser Joseph II, vil dette tidligere militærfort altid fortælle historier om Anden Verdenskrig.
marts 17, 2022

Kutná Hora-tur

Denne gamle by var et centrum for sølvminedrift i middelalderen, hvilket gør den til den næstrigeste by i det bøhmiske kongerige. Talrige arkitektoniske monumenter i Kutná Hora og en meget velbevaret bymidte taler om denne historiske bys berømmelse og rigdom, berømmelse og rigdom, som stadig kører stærkt i dag.
marts 17, 2022

Karlštejn Slot Tour

Bygget af kejser Charles IV mellem 1348 og 1355, er Karlštejn et af de mest besøgte slotte i Tjekkiet. Karlštejn fungerede som depot for kongelige, kejserlige og kroningsjuveler og som et arkiv med statsdokumenter.
marts 17, 2022

Karlovy Vary-tur

Denne by er den mest berømte kurby i hele Tjekkiet, med sin historie helt tilbage til det 14. århundrede - da Karl IV regerede. Berømte personer, såsom den russiske zar Peter den Store og den verdensberømte digter Johann Wolfgang von Goethe, havde intet andet end ros for de helbredende virkninger af byens lokale mineralkilder.
marts 17, 2022

Dresden tur

Hjem til det berømte 'Zwinger' kunstgalleri, som igen huser den berømte sixtinske madonna, det roste billede af Raphael. Du kan også undre dig over mange andre bemærkelsesværdige værker af de gamle mestre fra det 14. til det 17. århundrede – Rubens, Rembrandt, Poussin osv.
marts 17, 2022

Český Krumlov-tur

Denne middelalderby i det sydlige Bøhmen udsender stadig noget af sin magi og charme i dag og er registreret som et UNESCO-arvsted – fortjent.

Hvis du rejser mellem Prag og andre byer såsom Wien, Salzburg, Linz, Nürnberg, Passau, München, Krakow eller Warszawa, vil du støde på masser af sightseeing-spots og stoppunkter, der strækker sig over et par timers rejser. Vi vil anbefale turene fra Prag til Passau og Prag til Wien med et par timers stop i Český Krumlov , da disse to rejser er de mest populære blandt vores kunder. Bestil transport hos os og betal et minimalt ventegebyr – så enkelt er det at benytte sig af dette tilbud.

Fleksible private udflugter

De fleksible private udflugter arrangeres på det tidspunkt, du ønsker og er eksklusive for kun din gruppe.

Disse udflugter er eksklusiv entre og guider. Klik her for at læse mere.

marts 17, 2022

Terezín privat tur

I Terezin finder du et gigantisk citadel med mere end 4 km mure, bygget i det 18. århundrede af kejser Joseph II og beregnet til at blive brugt som forsvar mod preussisk aggression. Terezin blev brugt som transitlejr og fængsel for Prags Gestapo af nazisterne under Anden Verdenskrig. Ghettomuseet vil fortælle dig om jødernes desperat triste historie, hvoraf mere end 150.000 blev sendt, og kun 17.247 overlevede.
marts 17, 2022

Privat rundvisning i Křivoklát Slot

Oprindeligt et jagtslot fra Přemysl-dynastiet, dette enorme gotiske kongeslot er fra det 13. århundrede og blev genopbygget i slutningen af det 15. århundrede til Wladyslaw Jagiello. Det blev brugt som fængsel i det 16. århundrede, før det blev brændt ned i 1643 og derefter endeligt restaureret ved overgangen til det 19. og 20. århundrede. Slottets ikoniske interiør omfatter kapellet, riddersalen, kongesalen, Fürstenberg-biblioteket, fængslet og Fürstenberg-museet, som huser malerierne og bøgerne.
marts 17, 2022

Privat rundvisning i Konopiště Slot

Konopište Slot har en rig og forskelligartet arkitektonisk historie. Det originale slot blev bygget til at blive brugt som fæstning, mens det udtrykte stilen fra de franske citadels. Bagefter resulterede det at have forskellige ejere i, at fæstningen fik både barok- og renæssancestil. Den sidste private ejer af denne ejendom var ærkehertug Franz Ferdinand, som forblev ejeren indtil sin død i begyndelsen af 1. Verdenskrig.
marts 17, 2022

Kutná Hora privat tur

Da sølvmalm blev opdaget her i det 13. århundrede, blev Kutná Hora øjeblikkeligt en vigtig by, indtil sølvressourcerne slap op i det 16. århundrede. Nogle af de vigtigste attraktioner i denne by er den gotiske, femskibede St. Barbara-kirken – som blev påbegyndt i 1388, det italienske hof – en tidligere kongelig residens og møntfabrik, bygget i slutningen af det 13. århundrede, det nærliggende Sedleč-ossuarium.
marts 17, 2022

Karlštejn Slot Privat rundvisning

Denne middelalderfæstning ligger midt i et virkeligt betagende landskab, og en returrejse til Prag kan gennemføres inden natten falder på. Denne nærhed til Prag gør Karlštejn til en af de største turistattraktioner i Prag. Dette dragende gotiske slot blev grundlagt i 1348 bygget af den tjekkiske konge og romerske kejser Karl IV til opbevaring af de kongelige skatte og dokumenter.
marts 17, 2022

Karlovy Vary privat tur

Byen med naturlige termiske kilder med helbredende virkning, Karlovy Vary, er den mest berømte kurby i Tjekkiet. Kong Charles IV opdagede de termiske kilder i Karlovy Vary i 1358, og siden da har mange ikoniske figurer som Beethoven, Bach, Chopin og den russiske zar Peter den Store været kendt for at besøge og nyde de helbredende kilder i denne by. Du kan nyde gåture langs de smukke flodsider, blive fortryllet af de arkitektoniske perler og besøge termiske kurbade, pools og wellness-centre rundt omkring i byen.
marts 17, 2022

Český Krumlov privat tur

Beliggende i det sydlige Bøhmen, er denne charmerende by gennemsyret af romantik og er det næstmest besøgte turiststed i Tjekkiet. Det er blevet registreret som et UNESCOs verdensarvssted, med over tre hundrede bygninger, der falder ind under denne status.

Rabatter

Du kan nyde en rabat på 11 %, hvis du bestiller en lufthavns- eller togstationstransfer hos os og forudbetaler din reservation online – både turen og overførslen. Skriv 'Transport og Udflugt 11% rabat' ved booking, og du vil være berettiget til dette tilbud. Bestillingsbetalingerne skal slettes mindst 24 timer før afhentnings- eller rejsedatoer.

Denne kampagne udelukker ture, der allerede er nedsatte (såsom Superior Tour -specialtilbud og middag på flodkrydstogtet). Standard afbestillingsregler gælder.

Vi har lært så meget på denne tur til Karlovy Vary. Tak for din organisation og den store viden, du har delt med os. Vores chauffør Peter var bedre end en professionel rejseguide. Linda M., Manchester
Din udflugt var præcis, hvad jeg ledte efter. Vores chauffør var fremragende, og informations-DVD, som vi så på vej til Kutna Hora, gjorde vores tur endnu bedre. Stor værdi samt, stærkt anbefales. Tonny S.
Det er mig en fornøjelse at udtrykke min fulde tilfredshed med den fantastiske tur til Karlstejn. Kort flugt fra den travle by ... Venligst send min tak til Martin, din chauffør. Izzak
Hej, vi deltog i denne tur i dag, og jeg ville bare skrive og sige, hvor meget jeg og min mor nød det! Vores guide var fantastisk og så vidende. Kan du fortælle mig hendes navn? Jeg efterlod ikke et tip til hende, men ville ønske, at jeg havde gjort det. Vil du være i stand til at videregive min takbesked. Helen Whitby, Storbritannien