Leder du efter en udflugt eller en dagstur under dit ophold i Prag? Stop med at lede!

Ofte stillede spørgsmål - Udflugter

Fælles udflugter

Da de er almindelige udflugter, afholdes disse til faste tidsplaner og er derfor ikke så fleksible som private udflugter. Den minibus, du rejser med, vil blive delt af andre, der deltager i de fælles udflugter.

Vores almindelige turpriser opkræves per person og inkluderer følgende:

  • Afhentning fra dit hotel
  • Entrégebyrer til attraktioner
  • Frokost (på udvalgte ture)
  • Kvalificeret rejseleder med tilstrækkelig viden om de besøgte steders historie og baggrund

Bemærk: Hvis du rejser med en gruppe på mere end 12 personer og bestiller en fælles udflugt, så arrangerer vi (i de fleste tilfælde) et køretøj udelukkende til din gruppe.


Fordele:

  • Billigere end private udflugter
  • Fantastisk mulighed for at møde nye mennesker, især hvis du rejser alene

Ulemper:

  • Strengt fast dato og klokkeslæt
  • Begrænset tid til at udforske de besøgte steder

Fleksible private udflugter

De private udflugter, vi tilbyder, er 100 % fleksible og kan tilpasses, og du kan endda vælge den rute, du vil tage, og de seværdigheder, du vil se undervejs. Desuden kan du vælge turens timing, der passer til din bekvemmelighed, og den tid, du vil bruge på hvert sted, du besøger! (Turpriserne vil blive justeret i henhold til afkortningen eller forlængelsen af den tid, der bruges på hvert websted.)

Alle vores private ture kommer med følgende fordele:

  • Et standardkøretøj: Vi leverer en sedan til grupper på op til fire personer og enten en minibus eller en bus til større grupper. Priserne er inklusive ventegebyr på destinationen og transfer tilbage til dit hotel. Prisen inkluderer ikke ekstra kørsel rundt i området efter ankomst til destinationen efter eget valg. Pauser og forfriskninger er inkluderet i prisen.
  • Engelsktalende chauffør: Du får de grundlæggende oplysninger, du har brug for at vide om de steder, du vil besøge, fra vores engelsktalende chauffører. Du kan bruge de mange gratis brochurer og kort, der er tilgængelige på turistinformationscentrene, for at få yderligere oplysninger, du måtte ønske at vide.

Valgfri rejseleder: Rejseledere er ikke inkluderet i private ture og udflugter, men vi kan arrangere en rejseleder til at ledsage dig på din udflugt, hvis du har brug for en - mod et ekstra gebyr. Giv os besked, når du foretager din reservation, så sørger vi for resten. Rejselederen kan oplyse dig om dine valgte destinationer på flere sprog, såsom tysk, spansk, russisk, portugisisk, italiensk og fransk. Guiderne tælles med i antallet af personer i din gruppe. Hvis du for eksempel er i alt fire personer i din gruppe, så vil prisen med en rejseleder blive talt som en udflugt på fem personer. Priserne for vores private udflugter bestemmes pr. køretøj og ikke efter din gruppes størrelse. Det betyder, at hvis du rejser med en gruppe på 1-4 personer, skal du betale prisen for en sedan, og for en gruppe på 5-8 personer vil du blive opkrævet prisen for en minivan. Det betyder med andre ord, at jo flere personer du har i din gruppe, jo mindre skal du betale pr.

Vi har lært så meget på denne tur til Karlovy Vary. Tak for din organisation og den store viden, du har delt med os. Vores chauffør Peter var bedre end en professionel rejseguide. Linda M., Manchester
Din udflugt var præcis, hvad jeg ledte efter. Vores chauffør var fremragende, og informations-DVD, som vi så på vej til Kutna Hora, gjorde vores tur endnu bedre. Stor værdi samt, stærkt anbefales. Tonny S.
Det er mig en fornøjelse at udtrykke min fulde tilfredshed med den fantastiske tur til Karlstejn. Kort flugt fra den travle by ... Venligst send min tak til Martin, din chauffør. Izzak
Hej, vi deltog i denne tur i dag, og jeg ville bare skrive og sige, hvor meget jeg og min mor nød det! Vores guide var fantastisk og så vidende. Kan du fortælle mig hendes navn? Jeg efterlod ikke et tip til hende, men ville ønske, at jeg havde gjort det. Vil du være i stand til at videregive min takbesked. Helen Whitby, Storbritannien