Sikkerhed garanteret med Prags lufthavnstransport

Alle vores chauffører bliver enten dagligt testet eller fuldt vaccineret for COVID-19 og bærer en ansigtsmaske (FFP2 eller N95).

For at minimere alle risici kontrollerer vi regelmæssigt biler og kommunikerer med vores chauffører om de bedste og mest effektive måder at forhindre spredning af infektion på. Chauffører er forpligtet til at følge vores sikkerhedsstandarder, og især skal de bære beskyttelsesmasker og desinficere deres biler efter hver tur. Chauffører bliver også dagligt temperaturtestet og må kun køre, hvis de ikke har feber eller andre influenzasymptomer.

Vi beder dig også venligst bære en ansigtsmaske, der dækker din mund og næse, mens du bruger vores transportservice. Passagerer rådes også til at bruge en håndsprit, før de går ind i køretøjet. Vi anbefaler, at du sætter dig på bagsæderne og, når det er muligt, åbner vinduet for at give ekstra luftventilation. Når du hoster eller nyser, skal du dække munden med din albue eller lommetørklæde.


Børnesikkerhed

Vi værner lige så meget om dine børns sikkerhed, som du gør. Hvis du har nogle små engle på rejse med dig, bedes du give os besked på forhånd – mens du foretager reservationen – så vi kan sørge for de tilsvarende siddepladser og andre sikkerhedsforanstaltninger og have dem klar, når du ankommer. For at gøre tingene endnu bedre for dig tilbyder vi disse tjenester gratis! Det er ikke obligatorisk at have sæder til babyer, men det kan varmt anbefales. Prag Lufthavnstransport støtter kraftigt og overholder sikkerhedsbestemmelserne og anbefalingerne for børnerejser i henhold til det lokale transportministerium.


Passagersikkerhed

Vi mener, at vores kunder skal have de bedst mulige sikkerhedsforanstaltninger, så vi sikrer, at alle vores køretøjer er forsikret – langt over forfatningens forpligtelse. Vi gør det til en førsteprioritet at sikre kundens sikkerhed og gøre deres rejse så problemfri som muligt, fordi vi forstår, at en glad kunde vil fortælle det.


Baby autostole

De typer babyautostole vi leverer:

Autostole til spædbørn – Velegnet til børn op til 9 kg (20 lbs.). Oversættes til op til 1-årige med hensyn til alder.

Autostole til småbørn – Velegnet til børn, der vejer mellem 9 kg og 18 kg (20 - 40 lbs.). Oversættes til 1 til 4-årige med hensyn til alder.

Booster autostole – Velegnet til børn, der vejer mellem 18 kg og 36 kg (40 – 80 lbs.). Oversat til 4 til 12-årige med hensyn til alder.


Køretøjssikkerhed

Endnu en længde, vi går til, for at din rejse med os er sikker og forsvarlig, er brugen af GPS til at overvåge vores køretøjer. Alle vores køretøjer er GPS-monteret og bliver altid overvåget og sporet for at sikre din sikkerhed. Vi kan normalt arrangere et køretøj til dig inden for 15 minutter, hvis du har brug for en overførsel fra eller til lufthavnen, eller endda en transport til byen.

Vores erfarne og ekspert chauffører har 10 års kvalitetsservice bag sig og kan tale engelsk. De er høflige og vil hjælpe dig med din bagage. Derudover vil du have 24/7 kundeservice, både via telefon og e-mail.


Garanteret bedste pris

En ting, som vores kunder kan være sikre på, er, at den pris og service, vi yder for det tilbudte køretøjssortiment, er uden sidestykke. Desuden giver vi pengene tilbage garanti - ingen stillede spørgsmål. Ydermere kan vores kunder vælge at annullere deres reservation til enhver tid gratis – ingen depositum påkrævet.

Vi værdsætter også båndet og tilliden mellem os og kunden. Derfor er vi helt gennemsigtige fra starten, og den pris, kunderne aftaler, er den faste pris. Der vil ikke blive stillet nogen skjult eller ekstra regning af klienten – såsom parkeringsafgifter, venteafgifter, taxameter osv.


Løftet om den bedste service

Der er alle muligheder for, at taxachaufføren i Prag vil opkræve dig en pris, der er langt mere end den faktiske pris. Føreren kan muligvis ikke dit sprog, og køretøjet kan være meget mindre komfortabelt, end du kan lide. Det anbefales stærkt at bestille en transfer med Prags lufthavnsservice - det tager kun 5 minutter og gør det muligt for dig at undgå alle de risici, der er nævnt ovenfor. Selvom nogle kunder kan være mistroiske over for en online taxaudlejningstjeneste med mere end rimelige vilkår og betingelser, garanterer vi, at den service, vi leverer, simpelthen er elite (ingen forudbetalinger påkrævet).