Vi sikrer fremragende service

Vores chauffører er uddannede fagfolk

De ankommer tidligt for at hente dig, så du aldrig kommer for sent til din særlige lejlighed; uanset om du er til en fødselsdagsfest, til et forretningsmøde eller har brug for lufthavnstransport – vores chauffører er der for at give dig den bedste kvalitetsservice.

Alle vores chauffører er velklædte og velopdragne. De er høflige, hjælpsomme og udviser professionalisme.

Alle vores chauffører taler flydende engelsk, mens nogle endda kan tale andre sprog, såsom tysk eller russisk. Hvis du har brug for en chauffør, der taler et andet sprog, eller hvis du vil have en, der er mere end gennemsnittet i engelsk kommunikation, så lad os det vide, mens du foretager reservationen.

Vores chauffører

Ankomst til Prags lufthavn

Når du ankommer til Prags lufthavn, vil du finde vores chauffør, der venter på dig. De vil holde et synligt orange kort med dit navn og vores firmalogo på, så det vil være ret nemt at få øje på. Chaufføren fører bagagen til bilen for dig – det er også en del af vores service.

Hvis du ønsker at foretage andre reservationer, hjælper vores hjælpsomme chauffører dig. De vil også hjælpe dig med at finde svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have, og sikkert køre dig til din destination.

Drikkepenge til chaufføren ved slutningen af turen (typisk omkring 10 % af det samlede beløb) er valgfrit og udelukkende efter dit skøn.

Vores chauffører

Chaufførgalleri

Vores chauffører