Rejser til og fra lufthavnen

Nemt med Prags lufthavnstransport

Ankomst til lufthavnen | Ankomst til togstationen | Ankommer til busstationen | Afspil video

Hvordan det virker
1

Book online

Planlæg din overførsel på forhånd til eller fra lufthavnen eller stationen.
Hvordan det virker
2

Vælg din bil

Vælg din køretøjstype og andre ekstraudstyr. Betal kontant eller kort.
Hvordan det virker
3

Mød din chauffør

Vores chauffør vil byde dig velkommen i lufthavnen.
Hvordan det virker
4

Nyd en sikker overførsel

O vejen til dit hotel vil vores chauffør give dig nyttige oplysninger.
Hvordan det virker

Booking

Du kan enten vælge at udfylde vores formular eller ringe direkte til os , hvis du er interesseret i at leje en lufthavnstransport. Du vil også have fordelen af at vælge den betalingsform, der er mest bekvem for dig – enten kontant ved ankomst til chaufføren, med kreditkort eller forudbetaling online. En faktor, der adskiller os fra offentlig transport , er, at du vil være i stand til at bruge vores tjenester 24x7, så du kan rejse til eller fra lufthavnen på det tidspunkt, der passer dig bedst. Vi anbefaler stærkt, at du ringer til os, hvis du er planlagt til at ankomme til Prag inden for en time, eller hvis du vil tale direkte med vores agenter. Men hvis du ikke ønsker at bestille en lufthavnstransport på forhånd, kan du ringe til os efter du er landet i Prags lufthavn og arrangere en transfer. Endnu en fordel, som du vil nyde – at ringe til os er gratis.


Uanset om du er turist eller fastboende, er det noget besværligt at rejse i Prag – især i myldretiden. Det bliver endnu mere besværligt, hvis du lider af jetlag. Men med hjælp fra Prague Airport Transfers – det største lufthavnstransportfirma i Prag – kan du nemt komme til din destination meget komfortabelt.

Læs flere anbefalinger

Ankommer til lufthavnen

Efter at have passeret tolden, bagageudleveringsområdet og alle de andre formaliteter, vil du blive modtaget af vores taxachauffør, som vil have et kort med dit navn trykt på.

Vores hjælpsomme og dedikerede chauffør vil vente på dig uanset hvad - selvom dit fly bliver forsinket, behøver du ikke bekymre dig.

Hvordan det virker

Rejsetid og afstand mellem lufthavnen og dit hotel

Rejsetiden fra lufthavnen til din destination vil for det meste afhænge af placeringen af dit hotel og den trafik, du bliver nødt til at møde.

Afstande fra Prags lufthavn og hotellerne i Prag ligger mellem 5 km og 35 km, og det kan tage alt fra 15 til 40 minutter at nå din destination fra lufthavnen.

Byens centrum, også kendt som den gamle bydel, ligger 20 km fra lufthavnen - kun 25 minutters kørsel.

Ankomst til togstationen

Når du ankommer til togstationen, vil du finde vores chauffør, der venter på dig i togstationens hall – lige ved siden af Burger King restaurant – med et kort med vores firmas logo og dit navn trykt på. Det vil være ligetil at finde Burger King (og dermed din chauffør), da den ligger på vej fra perronen til ankomsthallen. Uanset hvilken togstation du ankommer til (såsom Holešovice Train Station) – vil vores chauffør vente på dig på den rigtige perron og det rigtige tidspunkt , igen med et kort med vores firmas logo og dit navn trykt på det. Det er ikke engang den bedste del; selvom vores chauffør er nødt til at vente på dig af en eller anden grund, vil det koste dig uden ekstra omkostninger!

Ankommer til busstationen

Når du ankommer til hovedbusstationen Florenc, vil du se vores chauffør vente på dig ved busstationens hall - igen ved siden af Burger King restaurant. Hvis du ankommer til en anden station - bare rolig. Vores chauffør venter på dig på den rigtige restaurant på det rigtige tidspunkt, med et kort med vores firmas logo og dit navn trykt på det. Igen vil du ikke blive opkrævet ekstra penge, hvis din bus er forsinket.