Vi er meget nemme at finde!

Gåture – Mødested (Gamle Rådhusplads)

Mødestedet for alle vores gåture, undtagen øl- og spøgelsesture) er på hjørnet af Paris Street (Pařížská) og den gamle byplads. Det ligger overfor St. Nicholas-kirken og lige ved siden af det tjekkiske turistkontor. Din hotelreception vil give dig vejledningen, hvis du spørger dem.

Den Gamle Rådhusplads er en af Prags mest populære turistdestinationer og ligger kun fem minutters gang fra Staromestsa metrostation. Du vil finde vores guide, der venter på dig med en rød paraply med vores firmas logo på. Du bedes være der mindst 10 minutter før gåturen begynder.

Identifikation af din guide

Rejselederen bærer en rød paraply med vores firmas navn og logo på.

Marianske Plads

Marianské-pladsen er kun mødestedet for den anden del af vores gratis vandretur.

Identifikation af din guide

Rejselederen bærer en rød paraply med vores firmas navn og logo på.

 

Hvornår skal man ankomme

Vi anbefaler, at du ankommer 10 minutter før vandreturen starter eller 15 minutter før bådens afgangstid.

 

Book tidligt

Vores ture er begrænset i kapacitet, så vi foreslår, at du booker online tidligt for at sikre din plads på turen. Dette gælder især for vores flodkrydstogter, da de har begrænsede siddepladser.

 

Taxa til og fra mødestedet

Hvis du ønsker det, kan vi hente dig fra dit hotel og aflevere dig ved mødestedet og derefter returnere dig til dit hotel eller din destination, efter at turen er slut. Du kan bestille denne service, især hvis hotellet du bor på ikke ligger i byens centrum. For hver retning (til eller fra) opkræver vi CZK 300 for en gruppe på 1-4 personer og CZK 400 for 5-8 personer.

 

Både – Afgang Mole

Da vi har forskellige krydstogter (middag, frokost og jazzbådskrydstogter), er der forskellige mødesteder. Når du har foretaget reservationen, vil du modtage en bekræftelses-e-mail med detaljerede oplysninger om afgangssted og tidspunkt.