Daglig på engelsk i en lille gruppe ledet af professionelle licenserede guider, der sørger for, at du bliver underholdt

Vi er stolte af at tilbyde dig vandreture ledet af professionelle guider, som har den anerkendte "Prags officielle guide"-licens. Vores mål er at vise dig Prag på den mest bekvemme måde i en lille gruppe, hvor du kan opleve den ægte atmosfære i vores gamle by. Vi vil gerne sikre dig, at du har det godt med din guide, og at du bliver underholdt! Tak for din omtanke, og nyd dine gåture!

 • Kevin Fletcher-Biles

  Bestilte online fra Storbritannien et par dage før afgang. Nemt bookingsystem, hurtig kvittering og ingen forudbetaling påkrævet, bare betalt chaufføren ved ankomsten til hotellet. Klar præcis prisfastsættelse (ca. £16 pr. bil), som var en enorm Skoda Superb stationcar, som med glæde ville rumme 4 passagerer og bagage, engelsktalende chauffør møder dig ved ankomster og hjælper med bagage. Effektiv overførsel direkte til hotellet uden at bøvle med lokal offentlig transport eller de overprisede offentlige taxaer. Det bedste var at få udleveret en kupon til at deltage i en gratis vandretur i byen fra den gamle rådhusplads. Dette viste sig at være en 5 timers gåtur med de fleste af de fremtrædende seværdigheder i byen, inklusive en vandretur op til slottet med en engelsktalende studerende; taxaen værd alene. Vi var så imponerede, at vi uden tøven reserverede returrejsen til lufthavnen med dette firma.

  Kevin Fletcher-Biles
 • vicki webster

  Hej

  Jeg ville bare sende en e-mail for at sige, at jeg har været meget begejstret for de tjenester, jeg har modtaget.

  En særlig tak til rejselederen Ross for den gratis rundvisning fra søndag. Hans viden, ekspertise og entusiasme var simpelthen fantastisk, og jeg ville have stoppet med glæde betalt for den tur på grund af ham. Vejret var imod ham en lille smule, men det dæmpede ikke turen, og han gik ud af sin måde for at sikre, at vi stoppede undercover, så vi kunne være i læ for de mærkelige stykker regn (han gav endda sin paraply til en af gæsterne i gruppen!) Jeg håber, at han og hans chefer indser, hvor god han er til sit arbejde.

  For en gratis tur var jeg forbløffet. Jeg rejser meget, og dette var langt den mest omfattende og kundeledede tur, jeg har været på. Send venligst min tak til Ross, og jeg håber, at han på en eller anden måde bliver lykønsket med det store stykke arbejde, han gør!!

  Tak, Vicki

  vicki webster
 • Hej, ville bare fortælle dig, at Grand Walk var meget god. Hun var meget vidunderlig og meget sjov. Vil du være i stand til at give min tak videre til Marta. Marylyn R.

 • God aften. Vi er lige kommet hjem fra Prag og vil gerne benytte lejligheden til at udtrykke, hvor meget vi nød vores Superior-tur med Petra. Liz E.